Reklama

Reklama

Eminem - Sing for the Moment

(hudobný videoklip)
Krátkometrážny / Hudobný
USA, 2003, 5:27 min

Obsahy(1)

Hudobný videoklip amerického rappera, ktorý vystupuje pod umeleckým menom Eminem. Pieseň Sing for the Moment je súčasťou jeho štvrtého štúdiového albumu "The Eminem Show", ktorý vydal v roku 2002. (MM_Ramone)

Recenzie (11)

Marek1991 

všetky recenzie používateľa

Roky som mal rád refrén z tejto piesne, zbytok sa mi veľmi nepáčil. Spracovanie videoklipu bolo podľa mňa priemerné, no nedá sa to považovať za niečo originálne, keď podľa mňa najlepšie časti sú tam od Aerosmith. Nie je to žiadne významné umelecké dielo. ()

Ouwen 

všetky recenzie používateľa

Ukázka toho, jak samplování muziky může být dokonalý. Můj nejoblíbenější videoklip od tohoto umělce, ta atmosféra je prostě neuvěřitelná. Je to legenda. Ale nejvíce mě fascinuje ta lyrika, špičkový slovosled a přirozené frázování. Na závěr pár slov Marshalla; "Myslím si, že slova můžou být na hovno - můžou být skvělý, nebo můžou ponížit - v horším případě učit nenávist. To je to, proč zpíváme pro tyhle děcka, co nemaj nic, krom snu a posranýho rapového magazínu. Připínaj si celý dny jejich obrázky na stěny a idolizují si jejich oblíbený rappery a znaj všechny jejich songy. Jakmile hodí rapovou nahrávku do přehrávače, usadí se a naladí se na ní - pro vás jsme možná nic, ale v jejich očích na vás sereme." ()

Reklama

Jonash87 

všetky recenzie používateľa

Jedna z nejoblíbenějších písní z The Eminem Show s refrénem a závěrečným sólem od Aerosmith. Co se týče klipu, tak jeden z těch (nej)slabších od Eminema, kde jsou vážně pouze výhradně záběrů z koncertů a ze života tohoto světového rapera. ()

corpsy 

všetky recenzie používateľa

Takže, zostrih vystúpení a profesných situácií pána speváka. No. To samplovanie skladby od Aerosmith Dream On, je v tomto prípade lepšie, ako samotné vizuálne prevedenie. ()

Zaujímavosti (2)

  • Keď Eminem rapuje "You're full of shit too Guerrera, that was a fist that hit you!", odkazuje na bitku, ktorú mal s Johnom Guerrom, ktorého videl bozkávať Eminemovu ženu Kim pred barom v Detroite v júni 2000. Ten polícií tvrdil, že ho Eminem udrel zbraňou, obdržal vyrovnanie vo výške 100,000 amerických dolárov. (ChArLeNe)
  • V tejto pesničke Eminem rapuje o tom, ako sa ľudia stále pokúšajú byť ako on, ako to je naozaj byť raperom a ako ťažké to môže byť. (ChArLeNe)

Reklama

Reklama