Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Horor
  • Krimi

Obľúbení herci (8)

Johnny Depp

Možno je to aj tým, že vo všetkých časopisoch, v anketách ho uvádzajú ako najlepšieho herca. Možno je to aj tým, že sa ľudom páčil kapitán Jack Sparrow. Mne osobne sa páči výber jeho úloh. Málo kasových trhákov, na spôsob nevyčerpateľných zásobníkov, zvodcov a milovníkov žien. Mám rád jeho Raoula Dukeho vo Fear and Loathing in LV, zbožňujem Deana Corsa v The Ninth Gate, rovnako úlohy vo filmoch ako Blow, Charlie and the Chocolate Factory, Secret Window, Chocolate, Sweeney Todd, ako aj Jacka v Pirátoch.

Brad Pitt

Nebudem uvádzať jeho filmografiu, tá je známa hádam každému návštevníkovi tohto portálu. Prečo ho mam rád? Jednoducho preto, že dokáže zahrať rozmanité charaktery. Od hlupákov, romantických sladkých chlapcov, tvrdého chlapíka až po "prepnutého" nie príliš mysliaceho človeka s južanským prízvukom v Bastardoch. Boží Brad :-)

Heath Ledger

Úžasný Heath sa medzi mojich top hercov dostal vďaka úlohám ako Ennis Del Mar a Joker. Obe tieto roly zahral bravúrne a nemal som problém uveriť jeho postavám. Škoda, že jeho hviezda zhasla. Bol nesporne jedným z najväčších talentov filmového neba. Podľa môjho názoru bol lepším Jokerom ako Jack Nicholson.

Mark Wahlberg

Marky Mark.. my starší si pamätáme aj na tento pseudonym. No nechcel som o jeho hudobnej kariére. O to viac ma ale potešil, keď som ho videl prvýkrát vo filme. Všimol som si ho podstatne neskôr, ako sa prvýkrát objavil na striebornom plátne. Vo filme Four Brothers si zahral spolu s ďalšími drsnými chlapcami. Film je síce trochu klišéovitý, ale mne sa páčil (priamo úmerný môjmu prekvapeniu so spievajúcim hercom). Viac-menej sa vyskytuje vo filmoch, kde hraje buď policajta, prípadne anti policajta - či už pomstiteľa alebo blízkeho divákovi. Ale minulého roku ma milo prekvapil vo filme The Happening. Aj keď film samotný nebol pre mňa hitom minulého roka. Napriek tomu veľmi potešil. Rovnako tam Shooter. Mark Wahlberg má charizmu, ktorej ako divák nemôžem odolať.