Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Horor
  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný

Recenzie (6)

plagát

Piraňa 3D (2010) 

Co viac si možeme priatˇ. Klasické B-čko ktoré sa na nič nehrá. Sú Tam kozy ,litre krvi, jednoducho vypnútˇ mozog a užitˇ si túto hororovú jazdu naplno. Dávam 90 % :-)))

plagát

Primal (2010) 

A neviem ale mne sa to pacilo. Nemozete cakat od toho vela ale JA som bol prijemne prekvapeny. Dej postupne graduje a film nenudil ale naopak dostal som co som chcel. Davam 70 PERCENT.-)

plagát

Zrkadlá 2 (2010) 

No neviem. Dobre dvojka v pokracovani hororu je vacsinou Becko. Nemam proti tomu nic ale prva vrazda super. V tej kupelni to nemalo chybu. Druha nuda a potom sa dokopi nic neudialo. Mam Becka rad ale toto bola vazne nuda :-(

plagát

Uvnitř (2007) 

Tak toto ma fakt dostalo. Tento film patri do mojej TOP 10 daneho zanru a to som v danej kategorii videl vselico. Je tam napatie ,surovost a stale cakate co ESTE PRIDE ako napisal PUMIIIX :Brutální gore podívaná, která se mi vryla hluboko pod kůži. Tleskám.

plagát

Závrať (2009) 

Sam som na rozpakoch ale nakoniec davam 4 hviezdy. Zaciatok je zvladnuty na dany zaner VYBORNE. Sem tam divny strih ale som ochotny odpustit male chyby (nikto nie je dokonaly okrem EVIL DEAD:-) ktore zmaze dobre zvladnuty koniec. Som rad ze vznikaju taketo (europske) filmy. DAKUJEM

plagát

Mučedníci (2008) 

ja som sa pri tomto filme rozhodne nenudil. Je to take surove pre silne obecenstvo ale takych filmov sa toci malo. Francuzke hororove filmy mosledne obdobie ukazuju to co chce divak tohto zanru urcite videiet BRAVOOOO!!!!