Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenzie (233)

plagát

Pozůstalí (2014) (seriál) 

Najlepsi serial po Breaking Bad

plagát

Wonder Woman 1984 (2020) 

Vsetky tie recenzie ktore hovorili o srackach atd mi len pomohli, cakal som to najhorsie. A dostal som priemer, takze vdaka hejteri.

plagát

The F Word (2013) 

Je to pozeratelne....ak sa nudite :)

plagát

Domek z karet (2013) (seriál) 

Prva seria bola za 8/10. Druha 10/10, odstranili sa neduhy ktore spomalovali dej, navyse moznost odsledovat celu seriu za par hodin je parada! What a ride!!! Tesim sa na tretiu seriu :)

plagát

Iron Man 3 (2013) 

Dalsia miliarda, a zasa nezasluzene...Mandarin mi ani tak nevadil, skor naopak, Kingsley bol skvely, konecne dostal IM schopneho zaporaka, ale, pocas filmu som nevedel ci sledujem rozpravku pre deti(zalozene na vtipoch ktore nefungovali), sci-fi, dramu(Starkova psych.), vsetko sa to zmixovalo do nejakeho miš-mašu ktory vobec nefunguje a to ze to zakoncili ako to zakoncili, je len dalsi hriech Marvelu, hovorit o konci trilogie, pricom vsetci vieme ze IM vrati v Avengers je presne taky podly tah ako Coulson v TV seriale SHIELD...a presne kvoli twistu na konci filmu sa Marvelovky nemozu brat vazne, hoci cely cas vam trepu do hlavy kam film smeruje, len aby sa na vas na koniec usmial Disney. FUCK YOU!!!

plagát

Lovci gangstrov (2013) 

Die Hard 5 je luxus oproti tomuto failu...

plagát

30 minút po polnoci (2012) 

Či už sa to tak stalo, alebo nie, je to sakra dobre natočený thriller.

plagát

Lovci hláv (2011) 

Knihu som po po pár stranách zahodil, teraz to ľutujem.

plagát

Newsroom (2012) (seriál) 

Trailer lákal na niečo iné. Už prvá epizóda je nuda, príbeh a postavy nezaujímavé...od Sorkina som čakal niečo iné(lepšie). Strata času.