Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Krimi
  • Horor

Obsahy (6)

Zrodenie draka

Zrodenie draka (2016)

Ide o biografickú drámu a novú filmovú adaptáciu skutočného príbehu Bruca Leeho, ktorý v roku 1965 vyzval na súboj legendárneho kung fu majstra Wong Jacka Mana. Mních Man, ktorý hľadá vo svojom živote vykúpenie, túto výzvu prijme a rozhodne sa odísť do San Francisca. Legendárny súboj dvoch úplne odlišných, ale možno predsa len rovnakých Kung fu gladiátorov, sa tak môže začať...

High School

High School (2010)

Vzorný študent Henry Burke (Matt Bush) sa chystá po prvýkrát v živote užiť drogy. Hneď potom, ako sa mu to podarí, ho však začne zožierať strach o svoju budúcnosť na škole, pretože zistí, že riaditeľ Mr.Gordon (Michael Chiklis) chce čoskoro spraviť testy na drogy u všetkých študentov. A tak prichádza Henry so zúfalým, ale za to premysleným nápadom: chce ukradnúť všetky zásoby drog od miestneho dílera Psycho Eda (Adrien Brody) a nenápadne ich podstrčiť všetkým študentom na škole tak, aby test vyšiel každému pozitívne...

Murphy Brownová

Murphy Brownová (1988) (seriál)

Klasický tzv. americký sitcom (situačná komédia), ktorý sa začal vysielať v USA v roku 1988 a skončil v 1998. Natočených bolo 10 sérií s celkovým počtom 247 častí, ktoré odvysielala ako prvá televízia CBS.
Hlavnú predstaviteľku (Murphy Brownovú) si zahrala herečka Candice Bergenová. Stvárňuje investigatívnu novinárku a hlásateľku správ v televízii FYI (fiktívnej sekcii CBS). Spolu so svojimi bláznivými a roztržitými kolegami, na čele s mladým producentom Milesom Silverbergom, ktorý sa vďačne stal terčom urážok a posmeškov zo strany Murphy, sa predierajú životom a kariérou s každodenným humorom a iróniou.

Droga štěstí

Droga štěstí (1996)

Dej sa točí okolo výroby nového silného antidepresíva s názvom GLeeMONEX, ktoré je ihneď zavedené do výroby s cieľom pomôcť upadajúcej firme Roritor Pharmaceuticals udržať sa na trhu a stáva sa cez noc mediálnou senzáciou.
Avšak tí, ktorí sa priamo podielali na výrobe antidepresíva a boli aj jeho konzumentmi, ako aj prví skúšobní testeri, ktorí užili toto antidepresívum, začnú mať nepríjemné vedľajšie účinky, ktoré sa podobajú kóme. Uviaznu totiž vo svojich najšťastnejších myšlienkach...

Úderné čety

Úderné čety (1977)

Vtipne a s humorom vyobrazená druhá svetová vojna očami vojakov Wermachtu, ktorí sa pripravujú na boj.
Pod vedením generála závislého na kokaíne, homosexuálneho kapitána a naivného seržanta sa dostanú až do samotného diania vojny - na frontu. Vojaci aj naďalej nestrácajú svoj humor a parodujú boje v prvej línii všetkými možnými spôsobmi, čo dofarbuje aj vtipne zvolený štýl hudby.

Sladké sny

Sladké sny (2008)

Sníte právě o nějakém sladkém zákusku, třeba o pořádném muffinu? Náš muffin ze světa sladkostí zase sní o tom, co se děje za mořem. Neváhá tedy a postaví si malou loďku z kostek cukru, s tou se pak vydává na celofánové moře. To ho vyvrhne do neznámé země, s jejímiž obyvateli - ovocem a zeleninou - pokračuje v práci stavitele, zažívá milostný románek s bramborou a získává další zážitky. Je otázka, zda se bude jeho nový životní styl líbit jeho bývalým kamarádům a jak to všechno nakonec dopadne.

Reklama