Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Animovaný

Recenzie (7)

plagát

Jsou nenahraditelné (2023) 

Najprv k tým pozitívom páči sa mi kamera, strih a osvetlenie filmu. Hlavná herečka taký ujde. Príbeh obsahuje obžalobu sociálnych sietí a závislosť na nich. I keď je táto téma veľmi dôležitá, už má tak nezaujala, možno aj preto, lebo príbeh až moc tlačí na emócie, čo moc nefunguje. Ale zas režisér vie ako postaviť kameru, ktoré miesto vybrať, aby obraz filmu vyzeral dobre. 5/10

plagát

V službách KGB (2013) (seriál) 

Je to jedna z najlepších špionážnych sérií, aké boli kedy vytvorené. Aj keď som zistil, že seriál sa v priebehu rokov trochu opakuje, posledná sezóna bola výnimočná s krásnou záverečnou epizódou, ktorú si budem navždy pamätať. Myslím, že je to jednej so seriálov, ktorý lepšie využíva ticho na vysvetlenie vecí a v poslednej epizóde hrá veľkú rolu aj hudba. Herecké výkony Matthewa Rhysa, Keri Russell a Noaha Emmericha sú výnimočné.

plagát

Harry a Meghan (2022) (seriál) 

Toto je hlboký ponor do pôžitkárstva. Pár nenesie žiadnu zodpovednosť za nič, čo urobili odo dňa, keď sa spoznali. Stali sa obeťou len preto, že niekto zranil ich city. Séria začína poctou páru, ale rýchlo sa zmení na to, ako títo ultra bohatí a rozmaznaní mladí ľudia trpeli zlými novinármi. Najstrašidelnejšie je, že vyhľadávajú celé dni online komentáre a čohokoľvek sa o nich píše či vytlačí v novinách. Celý tento smutný príbeh bol podvod.

plagát

V sieti CIA (2007) (seriál) 

Toto je skvelá miniséria pre milovníkov studenej vojny. Táto miniséria vás prevedie takmer celou studenou vojnou. Vzhľad a atmosféra je obzvlášť dobre realizovaná. Bezpochyby sa jedna o jednu z najlepších špionážnych vecí, čo som videl.

plagát

Nula nula nula (2020) (seriál) 

Táto miniséria je krásne natočené, má to taký svieži, drsný nádych. Je to tiež skvele napísané, zrežírované, zahrané atď. Herecké výkony sú jednoducho fantastické, najmä Dane DeHaan a Andrea Riseborough.

plagát

Everwood (2002) (seriál) 

Tento seriál výborne skúma životy dospievajúcich aj rodičov. Má vysoko kvalitné epizódy, ktoré sú vhodné pre všetky vekové kategórie a zaoberajú sa dôležitými témami, ako to robia všetky „tínedžerské“ dramaty. Príbeh je veľmi pútavý a najviac pozitívne na seriály sú dialógy, ktoré sú veľmi dobré napísané.