Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Animovaný
  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Dobrodružný

Recenzie (8)

plagát

Život je krásny (1997) 

Film, ktorý ma pri konci donútil sa rozplakať. A takých filmov je málo. Začína ako komédia, ktorá má pobaviť vtipnými náhodami a stretnutiami dvoch postáv. Pokračuje ako "happy movie" s vtipnými narážkami, až nakoniec príde na najhoršie čo som vôbec nečakala. Smutná téma 2. svetovej vojny. 😥 Toto je naozaj neuveriteľný film, ako sa dá skombinovať komédia s hroznou 2. svetovou vojnou a holokaustom? Preto sa tento film volá Život je krásny, pretože si máme života vážiť a si ho užívať a nie premárniť nejakými hlúpymi vojnami bez dôvodu. Myslím si že tento film otvoril veľmi veľa ľuďom oči a ešte aj otvorí. Chcela by som ešte oceniť výber obsadenia pretože Roberto Benigni v role režiséra, scenáristu a dokonca aj herca! To je jednoducho neuveriteľné! A na tváričku zlatého chlapčeka Jozua nikdy nezabudnem :). Tento nádherný film môžem ohodnotiť jedine 10/10!

plagát

Umbrella Academy - Série 1 (2019) (séria) 

Od prvej série Umbrella Academy som veľa nečakala, ale prekvapivo sa na to dobre pozeralo. Miestami to bolo veľmi napínavé a závery väčšiny epizód som vôbec nečakala. Oceňujem dobré obsadenie hercov aj keď som poznala len Ellen Page (teraz už Elliot Page) páčilo sa mi ako jednotliví herci hrali, aj keď to nie vždy bolo uveriteľné. Nepáčilo sa mi ako boli niektoré epizódy dosť prekombinované. Keď som dopozerala 1. sériu tak mi tam síce vychádzalo 5* ale nakoniec som túto sériu ohodnotila 4*. Celkové honotenie 7,5/10.

plagát

Vnitřní záležitosti (2016) 

Úžasný krátky film o tom že život sa má užívať a nie premrhať. Takže užívajte života ako sa dá :)

plagát

Terapia láskou (2012) 

Film svojou tématikou prekvapí v prvom momente, ale potom sa zmení na oddychovú romantiku. Je spracovaný veľmi dobre. Okúzľujúca a zároveň "bláznivá" Jennifer Lawrence potešila a Bradley Cooper bol taktiež výborný a do svojej role sa úplne vžil :). Moje hodnotenie: 7,5/10

plagát

Šéfovia na zabitie 2 (2014) 

Po zhliadnutí tohto filmu som mala miestami pocit že je lepší ako jeho prvý diel. Každú chvíľu som sa smiala na nejakej narážke alebo vtipe. Bolo tam dobré obsadenie, soundtrack ktorý sa tam naozaj hodil a veľmi dobrý scenár. V skratke oddychová komédia po náročnom dni :)

plagát

Ted Lasso - Série 1 (2020) (séria) 

Tento seriál, už jeho prvá séria je úplné nakopnutie pozitívnou energiou, je plný vtipu, aj ľudskosti. Má skvelé obsadenie, skvelý scenár a mnoho ďalšieho. Veľmi dobre sa naň pozerá a odporúčam ho úplne každému. 10/10

plagát

Tajný život Waltera Mittyho (2013) 

Krásny film, ktorý sa dá pozerať stále. Prekvapilo ma keď som počula, že si to Ben Stiller režíroval sám. Veľmi sa mi páčilo, keď cestoval aj keď si to zo začiatku veľmi neužíval, ale potom to bral ako veľké spestrenie v jeho živote. Najlepšie bolo keď sa " zasníval", lebo aj mne sa to niekedy stáva, takže asi viem ako sa cítil. Úžasný film s veľkým odkazom.

plagát

Jurský park (1993) 

Keď som prvýkrát videla Jurský Park, to bolo čaro. Čaro na ktoré nikdy nezabudnem. Úžasny film, super obsadenie, skvelý soundtrack od Johna Williamsa a to hlavné: triky. Niečo úžasné! Chvíľami som verila že dinosaury ešte existujú :) Nevedela som od nich odlepiť oči. To bolo niečo neuveriteľné! V skratke neuveriteľný zážitok. "Life finds a way."