Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Krimi
  • Dráma
  • Horor
  • Dobrodružný

Recenzie (9)

plagát

Temný prípad - Nočná krajina (2024) (séria) 

Pre mňa obrovské sklamanie,takto pošpiniť túto značku.Už od traileru som nechápal prečo tam dali také nesympaticke postavy keď predchádzajúce série vynikali vo skvelých postavách ale je to pokračovanie toho čo sa teraz deje proste ženská režisérka, ženské hrdinky, ďalší feminizmus.A preboha ľudia hlavne to nepozerajte v slovenskom dabingu ten to zhadzuje ešte o niekoľko tried nižšie a robí s toho obrovskú komédiu.

plagát

Equalizer 3: Posledná kapitola (2023) 

Na filme je vidieť skúsenú filmárčinu,málo to krásnu atmosféru.Možno jedno malé mínus je že tomu chýba atmosférické finále ktoré mali predošlé diely.

plagát

John Wick 4 (2023) 

Skvelý film ktorý sa dá už nazvať už aj umeleckým dielom pretože je vizuálne krásny.Často kritizovaná stopáž filmu mne ubehla veľmi rýchlo.Taktiež sa hovorí že tam je tej akcie možno až moc ale mne to tak vôbec neprišlo a kľudne by som dal aj viac.Ja osobne pokladám za najlepšie pasáže diskotéku a nekonečné schody.Postavy mi prišli všetky sympatické a veľmi dobré.Pre mňa najlepší diel série a čo sa týka konca filmu ten ma prekvapil v tom ohľade ako to bude s ďalšími dielmi.

plagát

Na nože: Glass Onion (2022) 

Bavilo ma to oveľa viac ako prvý diel, proste mi to viac sadlo.Pozrel som to na jeden krát narozdiel od jednotky.Bolo to trošku viac komediálne a asi 5 krát som sa s chuti zasmial.V strede filmu je výborný zvrat vďaka ktorému dávam o hviezdičku viac oproti prvému dielu.

plagát

Pán prstenů: Prsteny moci - Slitina (2022) (epizóda) 

Mňa táto posledná epizóda veľmi bavila a všetko mi to nejako sadlo na svoje miesto a celý seriál tak ako ma moc nebavil tak ho celý nejako pozdvihla. Linka s odhalením Saurona bola zaujímavá a vlastne dávala zmysel. Po poslednej vete čo povedal náš tajomný starec s hviezdy nám je jasné kto to je a aj keď sa to nebude veľa ľuďom páčiť tak mne to nevadí.

plagát

Rod Draka - Nezvedený princ (2022) (epizóda) 

Atmosféra GoT ostala ale musíme sa zmieriť s tým keďže tento seriál má mať možno len zo tri série tak časové posuny aj tie takzvané teleporty tu byť musia, nemôžu si dovoliť čakať niekoľko dielov zakiaľ sa niekto niekam dopraví.U mňa zatiaľ spokojnosť.

plagát

Tři Tygři ve filmu: JACKPOT (2022) 

Bolo tam pár úsmevných situácii ale ako celok to moc nefungovalo .Trochu podobný koncept ako v Zahulíme Uvidíme kde sa musia dostať na určité miesto a zažijú u toho rôzne bizárnosti.Film vhodný ku pivu.