Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Horor
  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Krimi

Recenzie (338)

plagát

Sleeping Dogs (2024) 

Pekne zahraná pomaly ruzluštujuca skladačka typicky prejav Rusella Crowea jeho diela som si v poslednej dobe oblúbil nehovoriac o jeho starých tutovkach. Krásne sa všetko rozuzluje až kým pravda nevyjde najavo zo sa mi páči, typická detektívka v pomalom tempe, nakoniec to však stojí zato. Zase niečo ine ako som zvyknutý pri tomto type filmov

plagát

Trigger Point (2021) 

Ani ma to neprekvapilo keď som videl hodnotenie, a je tomu tak. Skoro ma to znudilo až som zaspal. Teraz vážne chabé prejavy hercov nezakryje jedna alebo dve akčné scény. Nudne pomalé rozuzlenie príbehu, tomu tiež nepridáva na váhe. Za mňa sa to nechytá, nezaujalo ma to.

plagát

Kandahar (2023) 

Nádejný film uspokojil moje potreby jak sa hovorí, len niečo sa mi nezdá možno len som predsa očakával o niečo viac.

plagát

Mayday (2023) 

Zaujímavý dobrodružák z ktorého sa vykĺbe nakoniec fajnovy thriller

plagát

Land of Bad (2024) 

Zo záchrannej misie sa stane boj o prežitie. Výborný námet a celkový prejav hereckých výkonov a efektov, pre milovníkov vojnových filmov je to to pravé. Po dlhej dobe niečo bombové aspoň za poslednú dobu. Musím uznať naozaj peckový film.

plagát

Případ převážně neškodný (2024) 

Práve som dopozeral tento záhadný pribeh, toľké halo okolo zmiznutia jedného neznámeho turistu, že sa to musel dostať až do tv ako dokument ktorý vyšetrovali a natáčali amatéri. Už som videl viacero podobynch prípadov, napríklad kedy zmizli malé deti bez stopy, čo je omnoho viac desivejšie a pre rodičov srdcervúce ako toto. Neviem za mňa obyčajný dokument ktorý mal zostať niekde na internete. Pán neznámy vypada ako veľký sympatak, a chápem tých ktorý si naňho zvykli, ako napríklad pani ktorá ho videla prvý krát a hneď mala pocit že ho pozná. Je to smutne ale taký je život a je nesmierne veľa podobnych prípadov ktoré sa v živote stavajú.

plagát

Aterrados (2017) 

Trochu netradičný prejav na aký som zvyknutý v hororoch a priznám sa že už som videl viac takýchto, keďže horory to sú moja tajná záležitosť. Je to niečo iné ako amricke horory či už sa bavíme o hereckom vystupovaní alebo strašidelnom prejavovaní samotných príšer ktoré sú jak z inej dimenzie a vyzerajú skôr ako mimozemšťania a nie démonické entity, okej fajn zahryzol som do koláča, a opäť ochutnal niečo nove môže byt.

plagát

AKA (2023) 

Ako naozaj bombový pribeh konečne po niejakej dobe som našiel niečo zmysluplne čo sa dá aj pozriet, agent v prevleku sa infiltruje medzi tých najhorších ludi. Páči sa mi tento film, svojim poslaním mi pripomína muža v ohni tiež vynikajúci film, akčne svižne dojemne a veľmi podobne.

plagát

Luther: Pád z nebes (2023) 

Čo ja viem je to nápadité neviem či to nadväzuje na iný predošlý film alebo serial, čiže nemozem porovnať, pre mňa je to premiéra ktorá nie je zas až tak od veci, temný dej z toho robí príjemnú atmosféru mam rad detektívky, no neviem moc ma to nenadchlo nie je to zle len mi tomu niečo chyba.

plagát

Slušní chlapci (2019) 

Veľmi solídna gangsterka ritchieho štýl podobný tarantinovy ma prekvapil je to asi druhy film v poradí, ktorý som videl o neho. Rozuzlenie príbehu v elegantnom tempe ako kus skladačky to všetko s britským prízvukom a vtipným dialógom je parada.