Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Horor
  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Krimi

Obľúbené seriály (6)

Hrozba z temnoty

Hrozba z temnoty (2005)

Nebojím sa priznať že Supernatural patrí medzi jeden z mojich obľúbených amerických seriálov, Ano sem tam človek najde niejake nudné alebo hluché časti, ale Jared Padalecki a Jensen Ackles dokážu vždy túto prázdnu dieru zaplátať či už hereckým výkonom alebo svojim zmyslom pre humor.

Walking Dead

Walking Dead (2010)

Neskutočný seriál aj keď občas zamotal hlavu, aj napriek tomu spadá medzi moje obľúbené. Užil som si ho naozaj až so konca a to so všetkými dobrými aj zlými situáciami ktoré ho dosť často dokázali pozmeniť na nepoznanie. Musím povedať že viac autentický pohľad do sveta živých mŕtvych som ešte nevidel. Žiadne pretvárka ale pravý a čistý svet mŕtvych, pribeh ktorý vás vtiahne hneď od prvej časti. Žiadne zbytočne zdĺhavé predohry a omáčky okolo toho ako vznikla apokalypsa, proste bum! a ste tam. Už sa teším na nové série od tvorcov AMC, ktoré budú nadväzovať na tento pôvodný seriál.

Dexter

Dexter (2006)

Neskutočný seriál ktorý sa stal mojím asi najobľúbenejším z tých ktorých som videl. Napätie ktoré je v ňom si užívam každou sériou, zmysel pre dramatickosť ktorá v ňom prúdi po celý čas, je to skvelá sledovaná ktorá sa stupňuje každou častou a každou sériou u mňa už hneď od začiatku. Michael C. Hall (“Dexter Morgan”) mi ako postava neskutočne sedí, a všetko čo sa o ňom hovorí je pravda, inteligentný masový vrah zo zmyslom pre diplomatickú prácu. Je niekto ako Dr. Jekyll - Mr. Hyde cez deň forenzný analytik v noci neľútostný vrah čo zabíja vrahov a ľudí čo si to zaslúžia. Jedným slovom proste bomba odporúčam, príbeh vás vtiahne a nepustí.

Vikingovia

Vikingovia (2013)

Najobľúbenejší serial a zároveň jeden z najlepších aký poznám. Všetko je tak prirodzene a autentické vojny medzi severanmi a ľuďmi z rôznych kultúr, nájazdy plne krvi, trochu iný pohľad na svet na vieru bohov ktorých uctieval tento národ severských skupín. Ako že fakt tutovka sem tam bola aj slabšia časť dokonca aj séria ale koniec koncov je to neskutočný masaker.

Top Boy

Top Boy (2011)

Tam kde je na dosah moc, musí byt aj zodpovednosť. Príbeh ktorý ukazuje kráľov londýnskych ulíc kde sa točia prachy a každý chce byť na vrchole, lenže pýcha predchádza pád. Veľmi dobry seriál z napínavým dramatickým dejom užil som si ho ako sa patrí. Určite odporúčam stojí za to, kto ma rad zbrane, gangy, drogy, peniaze a moc, toto je pre neho to práve orechové