Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Dobrodružný
  • Životopisný

Recenzie (7)

plagát

Zabij mě, lásko (2024) 

Pekne interiery a šaty. A to je asi tak vsetko. Naozaj len ked sa velmi nudite a vela od toho neocakavate.

plagát

Královna Šarlota: Příběh Bridgertonových (2023) (seriál) 

Mne sa to teda páčilo. Úplne nerozumiem až tak negativnym komentárom. Inak by som dala 4 ale na vylepšenie skóre teda 5. Na to že to človek vníma ako také historické scify, tak je to aj relatívne v sůlade s históriou. Je to niečo úplne iné ako prvá séria, ktorá bola skor vtipnou romantickou ságou. Tu toho vtipu veľa nie je, ale dostalo to tů historicků úroveň a veľmi pekne aj dokreslilo charaktery postáv z predchádzajůcich sérií. V rámci toho, čo od tohto typu seriálov možno očakávať - zopár príjemmych večerov a inśpiráciu k dohľadaniu reálnych historických sůvislostí - to bola veľmi príjemná séria.

plagát

The Gray Man (2022) 

Uff….prvych 25-30 minut sa tesite ze konecne super akčný film. A potom to pride. Je to stale viac a viac neuveritelne a ten pocit sa do konca filmu nezmeni. Ako oddychovku bez očakávania urcite ano. Megafiľm ale necakajte, uz nasledujuci deň v podstate nebudete vediet o čom to bolo.

plagát

Summerhill (2008) (TV film) 

Tých 5 hviezdičiek je samozrejme prehnaných čo sa týka kvality filmu. Ale Summerhill ich dostal za demokratický prístup ku školstvu, ktorý mi u nás desaťročia strašne chýba. Lebo školy nemajů byť len memorovanie a roky temna. A ak tento film v človeku vzbudí aspoň malý záujem dozvedieť sa niečo o alternatívnych sposoboch výučby (samotnů podstatu učenia pána Neila si musíte naštudovať inde), tak splnil svoj veľký účel. Ja by som chcela chodiť do takejto školy.

plagát

Kráľ Richard: Zrodenie šampióniek (2021) 

Film o otcovi Venus a Sereny, pohľad na rodiča, ktorý chce zo svojich detí urobiť šampiónky, pretože takto to vymyslel a takto to jednoducho bude. I bolo. Nie je to najvačšie filmárske umenie, ale príjemne sa na to pozerá, nič na tom extra nevadí a ešte aj po pár dňoch vo vás ostávajů určité pocity, ako sa na správny film o veľkom americkom sne patrí. Will Smith hrá o dušu alebo o Oscara. A pre všetkých tých, ktorí mali radi tenis rokov 90.-tych je to ešte k tomu všetkému taká pekná sentimentálna spomienka na vśetky tie slávne mená, ktoré sme už dávno nepočuli.

plagát

Stud stranou (2022) odpad!

V tomto pripade som naozaj nenašla jediný dovod prečo by mal človek tento film pozerať. Je to ale že strašná blbosť. Neuveriteľné postavy, nelogický dej, čistá tragédia …. Snáď jediná zaujímavosť je pár záberov na pekne zapojenů pouličnů zeleň

plagát

Emily in Paris - Season 2 (2021) (séria) 

Akože, nie že by sa na to nedalo pozerať. Celkom dobrý tréning angličtiny s francůzštinou, pekné outfity, klasický Paríž, sympaťák Alfie …. A to je tak všetko. Vývojom sa postavy za celů sériu nikam neposunů. Na konci sme presne na tej istej vzťahovej úrovni ako to bolo na začiatku. Stratil sa vtip a spád prvej série. …. Napriek tomu že občas mám chuť na takéto ľahké seriály, na tretiu sériu sa už asi tešiť nebudem.