Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný
  • Krimi

Recenzie (15)

plagát

Duna: Časť druhá (2024) 

Film ktorý naozaj treba vidieť v IMAX aby bol  zážitok plnohodnotný ! Všetko ostatné je už napísane a recenzia hovorí sama za seba.

plagát

Kosmonaut z Čech (2024) 

Príde ten jeden večer keď sa rozhodneš si dať LSD aj keď vieš ze si v zlom psychickom rozpoložení a dostaneš zákonite bad trip takto nejako si to predstavujem ze to dopadne. "zrkadlo do hĺbky duše"

plagát

Deň vďakyvzdania (2023) 

Keď je nejaký film na tomto svete ktorý  vieme definovať ako zbytočný, tak je to presne tento.

plagát

U Zlatej rukavičky (2019) 

Tento film je klenot kinematografie, neviem o žiadnom inom filme ktorý by sa čo i len priblížil realistickosti  zobrazenia a zachytenia  emócie doby v ktorej sa film odohráva. Zopár pajzlov 4 kategórie som už v živote videl ale ten vo filme naozaj exceluje.

plagát

ONEMANSHOW: The Movie (2023) 

On to musel spraviť ako film (lebo film je fikcia), pretože to čo spravil bolo  už za hranicou legálnosti v skutočnom svete a všetci ktorý hodnotia odpad a podobne to len nepochopili že to inak spraviť nešlo.

plagát

BANGER. (2022) 

Tento film nie je pre každého, ale je to tvrdá súčasť reality v ktorej žijeme a ako spoločnosť sme v tom až po uši. Ktokoľvek sa dostal do styku z nejakou  drogou by mohol dostať ako taký obraz o tom čo sa deje v zákulisí tejto hnusnej / prehnitej hry. Za herecký výkon Marsella Bendiga dávam klobúk dolu, more. :-)

plagát

Zabiják (2023) 

Mňam, konečne niekto natočil celkom uveriteľný akčný film. Ak máš ale rad filmy typu  Rambo alebo kde lietajú nohy a ruky a tečú potoky krvi na hektolitre, neprídeš si na svoje. Toto OneManShow krásne elegantne natočené.

plagát

Milli Vanilli (2023) 

Frank Farian je proste pán! Perfektný dokument o tom ako to naozaj bolo a ako to v šoubiznise funguje. Nič nie je tak ako sa prvý pohlaď zdá.

plagát

Bufo Alvarius (2017) 

Ten kto zažil vie a ten kto nie nepochopí. Nič medzi tým nie je.