Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Dobrodružný
  • Animovaný

Recenzie (13)

plagát

Zdrojový kód (2011) 

Jeden z lepších thrillerov za posledné obdobie, a k tomu ešte aj scifi, wow. Avšak s trochu nepochopiteľným záverom. Bohužiaľ, odoberám hviezdičku za preexponovaný zvuk a otrasný obraz - veľká vďaka palacecinemas-BA-eurovea-sala 4!!! back to caves

plagát

Match Point - Hra osudu (2005) 

cakal som, ze sa to skonci klasicky kde "dobro zvitazi nad zlom" a bol som v duchu sklamany, ze film zapadne medzi tuctovky ...... ale zivot nie je jednotvarny film, kde vsetko skonci spravodlivo. Tento film je iny ... pre pripadnych zaujemcov o film tu skoncim...

plagát

Pineapple Express (2008) 

Az na par vtipnych hlasok a scen pomerne nudny film. ... "You just got killed by a Daewoo Lanos, motherfucker." ... tak tato nemalo chybu, hehe.

plagát

Rýchlo a zbesilo 4 (2009) 

Musim povedat, ze som odchadzal spokojny a dobre nastartovany stupit mojej alfinke pri ceste domov na krk. A nebol som sam kto tak urobil ;) Navrat ku klasike bol urcite dobry krok. Za svoj uspech zrejme vdaci prepadaku F&F3:Tokyo Drift. Ako druhy diel by pravdepodobne nemal taky uspech... PS: Gal Gadot bola na zjedenie. Mnam.

plagát

James Bond: Quantum of Solace (2008) 

Nemozem si ale pomoct, Daniel Craig mi ako James Bond jednocucho nesedi. Chyba mi tam dovtip, charizma a elegancia predchadzajucich JB - Pierce Brosnana, Sean Conneryho, Rogera Moora. Scenaristicky je Quantum of Solace vyrazne blizsie k idei Iana Fleminga o zachrane ludstva neporazitelnych tajnym agentom, ako Casino Royal, ale stale to nema ten pravy smrad.

plagát

Medové týždne smrti (1998) odpad!

Normalne sa hanbim, ze som to dopozeral az do konca. V celku zaujimava zapletka bola bohuzial uplne zakryta detinskym scenarom, kamerou, reziou a hereckymi vykonmi. Najviac ma dojal zaber, ked kamera zostala stat na serifovom bruchu asi tak 10 sekund s tym, ze zacal rozhovor s novou postavou vo filme (agentka FBI). Inak nemohucnost a stupidita policie a agentov FBI nemala hranic :o))

plagát

Súdny deň (2008) 

Jedine pozitivum z tomto filme vidim vykreslenie sveta za stenou... takto by asi podla mojho nazoru vyzerala anarchia.

plagát

Svadobná noc vo Vegas (2008) 

Malo ktora komedia dostane v sucasnej dobe "vysoke internetove hodnotenie". Ludia su cim dalej tym narocnejsi a tazko je vyhoviet vsetkym. Preto davam *****, pretoze je to vtipne a dovtipne, Cameron je sexi, proste vyborne sme sa pri tom bavili.

plagát

Sunshine (2007) 

Z traileru som bol uplne uneseny, ale zo samotneho filmu som trochu sklamany, chybali tomu masivnejsie audio efekty(hudba). Koniec filmu bol pre mna dost nepochopitelny a pravdupovediac nezmyselny...