Reklama

Reklama

Medové týždne smrti

  • Írsko Criminal Affairs
všetky plagáty

Obsahy(1)

V žiari vášne sa môže stať čokoľvek... Clint Barker, trestanec na úteku, vezme ako rukojemníkov manželov Marka a Robin, ktorí trávia chvíle samoty na odľahlej chate. Pološialený Clint premôže Marka a bezmocný muž musí sledovať, ako brutálne najprv Robin zbije a potom znásilní. S postupom času začne submisívna Robin postupne podliehať Clintovi, ktorý ňou manipuluje. Vývoj udalostí prispieva k rozpadu kedysi solídneho manželského zväzku. Zmätená Robin pochopí, že Marka skutočne ľúbi, až vo chvíli, keď ho chce Clint zabiť... (oficiálny text distribútora)

(viac)

Recenzie (6)

tron 

všetky recenzie používateľa

Strašná blbosť, vďaka ktorej divák pochopí rozdiel medzi hodnotením 40% a 20%. Nulová audiovizuálna stránka, nulové pokusy o herecké výkony, neznesiteľne klišé scenár, dialógy, ktoré ťažko povedať čo mali znamenať, o akcii sa vôbec nevyjadrujem. Ruky preč! ()

klokyn 

všetky recenzie používateľa

Zaujímavý a neznámy film. Herci síce nehrajú a réžia je nevýrazná, ale pozerať sa to dá. Napríklad jedna hláška: "Teraz ti niečo dám" "Čo?" "Najlepšiu jebačku v tvojom živote"... A násilník prinúti ženu aby mu vyfajčila, pričom jej manžel je pripútaný na stoličku. Tak trochu nevídané... ()

Durgas odpad!

všetky recenzie používateľa

Je úžasné, akú nízku súdnosť zrejme majú niektorí ľudia, ak dokážu vyprodukovať a poslať do sveta takýto „klenot“. Film som v podstate dopozeral do konca (za čo sa dodnes považujem za hrdinu) len pre to, že som bol zvedavý, ako preboha môže takáto hovadina skončiť. Všetko, na čo si len dokážete spomenúť, je zlé až hrozné – príbeh, herecké „výkony“, dialógy, kamera... Proste všetko. A finálna scéna, kde protagonista visí vo vzduchu, a vedie s antagonistom (ktorý sa ho celý čas drží za nohu) drsný rozhovor je už silná káva. Ale keď sa hrdina ešte jednou rukou pustil, aby nahmatal pištoľ, tak to už ma obchádzali mdloby. A to je len vrchol ľadovca, verte mi. Nikdy som nedal toto hodnotenie s väčšou chuťou... ()

mano82 odpad!

všetky recenzie používateľa

Normalne sa hanbim, ze som to dopozeral az do konca. V celku zaujimava zapletka bola bohuzial uplne zakryta detinskym scenarom, kamerou, reziou a hereckymi vykonmi. Najviac ma dojal zaber, ked kamera zostala stat na serifovom bruchu asi tak 10 sekund s tym, ze zacal rozhovor s novou postavou vo filme (agentka FBI). Inak nemohucnost a stupidita policie a agentov FBI nemala hranic :o)) ()

Reklama

Reklama