Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Horor
  • Sci-Fi

Obľúbené filmy (10)

Senna

Senna (2010)

Senna-Prost, Prost-Senna obaja boli a zostanu legendami. Suboj, ktory nema v historii sportu obdoby. Nieco tak silne a posobive som nevidel. Som mozno tak troska blazon do F1 a nic nove som sa tu nedozvedel ,ale i napriek tomu som pri sledovani filmu ani na sekundu neprizmuril oci bolo to nieco fascinujuce. Ano prehanam ,ale ty co ma poznaju pochopia a jedine co mozem povedat k tomutu filmu je "DAKUJEM" a ani neviem preco mam zimomriavky po celom tele a slzy v ociach a vlastne viem preco. Tak este raz dakujem za uzasny filmovy zazitok !!!

Skala

Skala (1996)

Skvelé, skvelé a znovu skvelé najlepší akčný film (pre mňa naj film vôbec) perfektný po vizuálnej stránke (scéna keď Conneryho berú z jeho cely v reťazoch je priam dokonalá), hudba od Zimmera je bezchybná (najlepší soundtrack od Zimmera), skvelé herecké výkony a skvelá réžia (jeden z mála filmov, kde mi ten amerikanizmus od Baya vôbec nevadí). Film plný akcie úvodnú dojímavú ohnivú scénu strieda prepadnutie muničného skladu, potom tu máme naháňačku uprostred San Franciska (Ferrari vs. Hummer vs. električka) pak napätie v kanáloch a na záver stíhačkové vyvrcholenie proste film pri ktorom sa ani na sekundu nenudíte ! Škoda, že sa už takéto akčné filmy netočia zlaté dobré 90-roky.

Sunshine

Sunshine (2007)

Podobnost medzi tymto filmom a videoklipom od Linkin Park - "Leave Out All The Rest je len nahodna ? :) Kazdopadne ide o skvely sci-fi film ,ake sa uz len tak zial netocia. Skvele ako po vizualnej tak aj po hereckej stranke a hudba priam vyraza dych ! Bravo Danny !