Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Horor
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenzie (26)

plagát

Hrozba smrti (2024) 

Strašná slabota. Čakal som poctu pôvodnému Road House, ale nedočkal som sa. Príbeh oproti originálu je strašne nudný a herecké výkony Mac Gregora to len zaklincuju. Nechápem načo sa niektorý scenáristi a režiséry púšťajú do takýchto klasík, keď to nevedia pozitívne zhodnotiť. Som sklamaný.

plagát

Mladá dáma (2024) 

Perfektná temná rozprávka. Kiež by sa takýchto rozprávok tocilo viac.

plagát

Rebel Moon: První část – Zrozená z ohně (2023) 

Mne sa film páčil a bavil som sa pri ňom. Nechápem až také slabé hodnotenie.Tak ale sto ľudí sto chutí. Podľa mňa je už problém aj v tom , že všetci očakávajú komplikovane a prekombinovane scenáre.

plagát

Vyproštění 2 (2023) 

Musím povedať,  že toto bola jazda bez zbytočných kecov. Top.

plagát

Your Honor (2020) (seriál) 

Nejdem sa veľmi rozpisovať,  ale tento serial patrí medzi najlepšie serialy aké som videl. Dve série som zhltol ako nič. Odporúčam sa doňho hneď pustiť.  PS.S malou dušou dúfam,že by to mohlo mať pokračovanie.

plagát

The Last of Us - Když se ztratíš v temnotě (2023) (epizóda) 

Úplný top. Teším sa z tohto seriálu strašne. Konečne sa niekto drží hernej predlohy a ešte ju aj k tomu rozvíja, myslim pozitívnym smerom. Ak to bude takto pokračovať,  tak podla mňa bude tento seriál počinom roku.

plagát

Rod Draka - Pán přílivů (2022) (epizóda) 

Musím povedať, že seriál je kvalitne natočený Ale ja sa pri ňom bohužiaľ nudím. Game of thrones nastavil latku príliš vysoko. Jednoducho chyba mi tu viac svetov a prelínanie sa rôznych osudov. A hlavne dáke tajomno. Je to perfektná telenovela s drakmi.

plagát

Clean (2021) 

Pre mna je toto to pravé orechové. 👍👍👍Super.

plagát

Moonfall (2022) odpad!

Bóóže čo napísať??No jedno veľké sklamanie. Taká spŕška primitívnych dialógov a situácií,  že to už ani môj tolerantný mozog nedokázal vstrebať. Čakáš niečo epicke ako 2012 príde niečo WTF??? Hally  Berry dlho spala a ďalej mohla ako hrať v takomto filme. Nechápem prečo v takomto niečom účinkovala. Nanoboty, umela inteligencia, terminátor,2012v jednom a v takom podaní, že nikdy viac. A ďakujem neprosim.