Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Horor

Recenzie (26)

plagát

Temný rytier (2008) 

Svet Marvelu je obrovský a majestátny. No všetko veľké pomaly upadá a vtedy treba nahliadnúť do niečoho menšieho. To je v tomto prípade DC. Je to menší svet ako Marvel a nie je taký veľký. Fantastické herecké výkony, sympatické postavy a deje v útlom svete vytvárajú kolíbku fantázie s názvom DC. A Temný rytier je fantastický film, ktorý spája triler a superhrdinstvo - to Marvel nedokáže (so všetkou úctou k nemu, keďže ho mám o malinký kúsok radšej).

plagát

Eternals (2021) 

Marvel mal zvyčajne dobré filmy, no teraz sa niekam uponáhľal. Ako u väčšiny filmov, ktoré som poslednú dobu videl mal dobrú myšlienku ale dejovo to bol nezáživné pozeranie. No čo už, tento film je s Iron Man 2 najhorší film, ktorý som od Marvelu videl.

plagát

Pod vodou (2020) 

Môj brat ma presvedčil nech si ideme pozrieť tento film, no už po 20 minútach filmu som tušil, že tento film bude stať za nič. A po pol hodine sa to aj naplnilo, vypli sme ho a išli pozerať niečo iné. Neodporúčam.

plagát

Správa (2020) 

Po strašne roztiahnutom úvode, ktorý trval ani neviem koľko, som myslel, že už príde nejaká akcia. Tá však prišla len na veľmi krátko a po nej len nudné scénky mimo koncetráčneho tábora. Nápad na natočenie filmu bol dobrý, ale Bebjak to absolútne odflákol.

plagát

Prázdniny (2017) (seriál) 

Zaujímavé menšie príbehy z pekného Myjavského prostredia. Aj keď sa mi zdá, že tento seriál trochu kopíruje S tebou mě baví svět, aj tak som ho pozeral s úsmevom na perách. Dobrý komediálny seriál na rozveselenie nudného večera.

plagát

Duel Junior (2021) (relácia) 

FiFqo je super na youtube a streamovacích kanáloch ale na televízne obrazovky sa absolútne nehodí. Inakšie formát Duelu nie je zlý - dosť kopíruje originálny Duel, ktorý už za tie roky schytal veľkú slávu.

plagát

Falcon a Zimný vojak (2021) (seriál) 

Celková výprava tohto seriálu by ani nebola až taká zlá a ani herecké výkony Hlavne musím pochváliť výkon Wyatta Russella, ktorého postavu som z celej duše nemal rád (dúfam, že to tak aj tvorcovia plánovali). Čo ma na tomto seriáli ale naozaj sklamalo bolo príliš málo akčných scén a zbytočne veľa kecania. Zjednodušená recenzia k tomuto seriálu by bola, že tvorcovia ho dobre naplánovali ale veľmi odflákli.

plagát

Mlčanie jahniat (1991) 

!POZOR SPOILER! Ako na začiatku filmu Crawford povie mladej Sterlingovej, ktorú fantastickým hereckým výkonom zahrala Jodie Foster, "nedovoľte, aby sa Vám Lector dostal do hlavy". Ale však do mojej hlavy sa určite dostal. Každú sekundu filmu som len myslel, akým geniálnym spôsobom niekoho oklame alebo niečo urobí. Najlepšie zahraný herecký výkon od Harissona Forda v Indiana Jonesovi. Ak by sme mali tomuto filmu niečo vyčítať, tak je to len určite veľmi malé odfláknutie uzavretia filmu voči Hannibalovi. Keďže som myslel, že do finálnej bitky sa určite dostane a zvráti film. To bohužiaľ neurobil. Ale celý film má tajuplnú atmosféru a neviem, čo mám od každej postavy očakávať. Jednoducho majstrovské dielo.

plagát

Divoký Zapadákov (2017) (seriál) 

Pred začiatkom pozerania seriálu som si myslel, že to bude môj prvý odpad na csfd. Ale po pozretí prvého dielu to malo nejakú zvláštnu arómu, ktorá ma priťahovala sledovať ďalšie diely. Prostredie westernu mám veľmi rád, ale jeho prevedenie v komediálnom kabáte bolo nové, ale ak by sa tohto seriálu uchytili lepší tvorcovia myslím si, že by to bol veľmi úspešný seriál. Hlavný bod je, že v tomto seriáli sa našla dosiaľ neobsadzovaná herecká hviezda, ktorá stále nie je veľmi obsadzovaná, ale v tých pár seriáloch a filmoch bol najvtipnejší a najzabávnejší - Daniel Fischer.