Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Romantický
  • Akčný
  • Dobrodružný

Obľúbené filmy (10)

Vzpomínky na lásku

Vzpomínky na lásku (2004)

Ja som normálne stratila reč a to sa mi teda často nestáva,niečo tak krásne,jemné,dokonalo vystihnuté a precítené som už dávno nevidela.Tiež som mala problém dopozerať tento skvost,pretože s toľkými emóciami v duši a srdci, a slzami v očiach to bolo veru náročné.Som naozaj dojatá a úprimne šťastná, že som tento skvelý (v mojom prípade 144 minútový) filmový počin mohla zhliadnuť.Veľká vďaka zaň.

Hriešny tanec

Hriešny tanec (1987)

Filmová životná láska :) Keby som mala detailne hodnotiť Hriešny tanec, tak sú tu nekonečné ódy...Vyjadrím sa preto stručne, skvelý tanec, hudba, obsadenie, príbeh...

Tri oriešky pre Popolušku

Tri oriešky pre Popolušku (1973)

Keby som sa mala pustiť do komentovania tohto skvostu medzi rozprávkami,tak použijem len samé superlatíva.Pre mňa je to určite jedna z mála rozprávok,bez ktorých si pomaly ani neviem predstaviť Vianoce.Jedným slovom NÁDHERA.

Tada, kimi o aišiteru

Tada, kimi o aišiteru (2006)

Tento príbeh ma úplne dostal. Krásne, čisté, jemné a pre mňa jednoznačne nezabudnuteľné.

Sekai no čúšin de, ai wo sakebu

Sekai no čúšin de, ai wo sakebu (2004)

Veľmi smutný a zároveň veľmi krásny film, ktorý nechal výraznú stopu v mojej pamäti svojim príbehom, prevedením, záverom a jednoducho všetkým. Ešte stále nie som dostatočne odolná voči filmom plným emócií lásky či smútku a väčšinou u mňa nastane slzavé údolie. Zamyslela by som sa nad sebou, keby som mala takéto prehnané emócie pri vyslovene citovo vydierajúcom filme či filme príbehovo poslabšom, ale pri Crying Out Love, In the Center of the World sú všetky emócie, ktoré vo Vás príbeh vyvolá úplne prirodzené a cez slzy sa pristihnete, že Vás neskutočne tešia.

Život je krásny

Život je krásny (1997)

Tento film bol jedným z mála,pred ktorých zhliadnutím som nevedela do čoho idem.Po pár minútach sledovania som si povedala,že to bude skvelá komédia.Skvelý herec v hlavnej úlohe,vtipné scény,dialógy...V istom momente som si však uvedomila,že to nie je to pravé čo tento film vystihuje.To čo ho vystihuje je umenie,umenie zobraziť tragédiu ľudského osudu tak,že človek sa pristihne ako sa smeje cez slzy dojatia.

Anna a kráľ

Anna a kráľ (1999)

Veľmi pekný a jemný film nielen o nenaplnenej láske učiteľky Anny a siamského kráľa, ktorý ma určitým spôsobom dojal. Mám rada Jodie Foster a touto rolou ma potešila a Chow Yun-fat je veľmi charizmatický a na úlohu kráľa Mongkuta priam stvorený.

Bareuge salja

Bareuge salja (2007)

Nemôžem nedať v tomto prípade maximum, naozaj vydarená komédia, kde som sa nepristihla pri tom, že by som sa neusmievala alebo nebodaj nudila. Scénka, ktorú spomína Blizzard bola naozaj dobrá :) Celý film je solídna práca plná vtipných a nápaditých scén a dialógov. Už dávno som sa tak nenasmiala pri filme ako práve pri Going by the book.