Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Horor
  • Dráma
  • Krimi
  • Komédia

Recenzie (437)

plagát

Čo sme komu zase urobili (2019) 

Aj keď sa tvorcovia skúsili zmeniť dej, moc im to nevyšlo, stále je to o rasizme a recyklované vtipy ma fakt nebavia.

plagát

Chlap na striedačku (2020) 

Kde sú tie časy Československé, kedy sa na našej tvorbe dalo zasmiať a nie len plakať??

plagát

Čo sme komu urobili? (2014) 

Niečo málo to do seba má. Avšak, Clavier sa s takými esami ako Belmondo a De Funes rozhodne porovnávať nemôže. Pár krát som sa zasmial a okrem celkom dobrých rasových narážiek vo filme nie je nič, čo by stálo za to.

plagát

Chladnokrvne (1967) 

Čakal som nejakú zaujímavú a zamotanú krimidrámu, ale dostal som tento zlepenec, ktorý mal bližšie k dokumentu, ako k poriadnej krimi. Herecké výkony neboli nijako oslnivé, stopáž bola zbytočne naťahovaná, ale musím vyzdvihnúť skvelú kompozíciu hudby. Kde si toto vyslúžilo 4 nominácie na Oskara rozhodne netuším.

plagát

Super prehnití (2003) 

Tu už je vidieť značný pokles oproti predchodcom. René zostarol a Francois už nie je žiaden nováčik. Celkovo tento film stratil nadhľad, ľahkosť, šmrnc a vytratil sa značne aj humor. Dej je síce vymyslený obstojne, avšak Prehnití sa už do moderného Paríža jednoducho nehodia.

plagát

Hibernatus (1969) 

Z môjho pohľadu jeden z najnudnejších filmov Louis de Funesa. Nič v tomto filme mi neprišlo vtipné. Zápletka je stupídna, scenár je stupídny a dokonca aj Louis zaostáva za svojimi najlepšími filmovými úlohami.

plagát

Prehnití proti prehnitým (1990) 

Radosť pozerať aj po druhý krát. Zápletka sa tentokrát trošku viac zamotáva, avšak hlavní hrdinovia si s ňou hravo a so svojským humorom poradia aj po druhý krát.

plagát

Motýlik (1973) 

Zo začiatku nuda, ale po pol hodinke sa to pekne rozbehlo a fičalo to až do konca.

plagát

Kung Fu zabiják (2014) 

Tento moderný kung-fu film mi dosť učaroval. Zápletka je dobre vymyslená, Donnie Yen v hlavnej roli exceluje. Škoda záveru, ktorý bol trošku cez čiaru a viac uškodil, ako priniesol osohu. Určite by som vybral lepšie miesto pre záverečnú bitku.

plagát

Prehnití (1984) 

Tento film od Clauda Zidiho je jeden z vrcholov jeho tvorby, film je krásne rozmanitý a má asi všetko, čo môže mať. Dokázal vyťažiť maximum a pomohol tomu hlavne svojský Philippe Noiret. Jeho postava Reného je jedna z najvýraznejších vo filmovom svete. A ten záver - to asi ani lepšie nemohli vymyslieť.