Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Horor
  • Krimi

Obľúbené filmy (10)

Interstellar

Interstellar (2014)

Interstellar: môj najobľúbenejší film doposiaľ. Nolanov film sa odohráva v potencionálne nie tak príliš vzdialenej budúcnosti , kde Zem nie je schopná vyprodukovať všetke plodiny a dostane sa do bodu ktoré je blízko vymretia Človeka . Cooper je ten pravý poverený byť súčasťou vesmírnej expedície , ktorá sa vydá za červiu dieru , aby sa pokúsila nájsť našu novú planétu, schopnú obývať našou rasou. Na jednej strane mame zaneprázdnenú expedíciu hľadaním , na druhej strane je doktor Brand tu na Zemi a rieši iné problémy , musí dokončiť výskum a vývoj , v dôsledku čoho plánuje nájsť efektívny spôsob prepravy našej populácii do nového domova. Scenár je super spracovaný , aj keď niektoré frázy z vedy , modernej fyziky či “horizont udalosti” a pod. človeka núti si niečo o tom prečítať a veľa premýšľať , aby sme to všetko pochopili. Po emocionálnej stránke je film veľmi silný. A Zimmerova hudba tomu maximálne dopomáha “ No Time For Caution” . Podľa mňa ide o majstrovské dielo Nolana , je úžasne a fenomenálne , cítite každú sekundu ... Je to jeden z mala filmov ktorý má prinútil utiecť od reality a pocítiť práve dobrodružstvo.

Suburra

Suburra (2015)

Tlieskam !!! Je to veľmi dobra a odvážna filmová tvorba od Stefana Sollimu. Velmi dobre herectvo a zaujímavé sympatické postavy s fascinujúcim príbehom. Stimulačne kamerové zábery vtiahnu diváka na 134 min. do Talianskeho Ríma plného násilia , politikov , gangov a ich rivality. Veľké plus pre mňa osobne v tomto filme zohralo aj postavenie církvy , teši ma ze režisér poukázal na náboženstvo spojene s mafiou.

Nepřítel

Nepřítel (2013)

Enemy , je jeden unikátny film. Je to film o "zábleskoch", ktoré si musíme všímať , hneď od úvodu že sa niečo STALO. Pochmúrne až strašidelne depresívne zábery robia film napätím a hudba k tomu len dopomáha. Film Enemy skutočne odviedol skvelú prácu , naznačuje niečo neobvykle čo by sa mohlo stať. Ak mate záujem o tajomstvo a detektivku zároveň tak tento film by vám mal poskytnúť niekoľko znepokojujúcich scien , o tom aký naozaj ENEMY je.

Predátor

Predátor (1987)

Predátor : ikona akčného hororu. Poskytuje napätie , akčný a atmosférický zážitok. Arnold Schwarzenegger a jeho tím tam podávajú super výkony , obohatené tímovou chémiou. Vizuálne efekty sú vynikajúce , hudba dokonalá. Brutalita a akčné scény ani na jeden okamih diváka nenudia. Je to jeden z tich filmov , ktoré dokážem pozerať viac násobne a vždy v nich vidím zlepšenie. Ďakujem za neustály zážitok , pre mňa osobne nezabudnuteľná kultová klasika v danom žánre .