Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Krátkometrážny
  • Komédia
  • Animovaný
  • Dráma
  • Akčný

Recenzie (21)

plagát

Ministri (2018) (seriál) odpad!

Zatial 2*, uvidím, čo dám, ked si pozriem nasledujúce diely. Mohlo byť aj horšie.

plagát

Nirvana: In Bloom (1992) (hudobný videoklip) 

Javak možno sa mýlim, ale kto ma naj song smells like teen spirit nie je skutočný fan, lebo skutočný fan má rad iné songy od nirvany. Videoklip niečo fakt dobré a hudba je super.

plagát

Nirvana: Lithium (1992) (hudobný videoklip) 

Kaposlav ty si normálny, radčej by si chcel počúvať lil pumpa a podobné sračky. Výborná hudba od Nirvany, text super, spev nemam o čom a videoklip je ok.

plagát

Nirvana: Sliver (1993) (hudobný videoklip) 

Čo sa týka hudby tam nemám o čom, videoklip je celkom zaujímavý a vtipný, proste je to Nirvana a kvalita je zaručená.

plagát

Veľký balík (2018) (relácia) 

Akože moderátor Forgáč klesol až tak veľmi, že tomu neverím, ale pre peniaze čo človek neurobí. To fake volanie bankára je trapné ako ten červený telefón, na ktorom volá. Účinkujúci sú hlúpi až si tie peniaze nezaslúžia. Keby vyhrávali peniaze, tým že ukážu, čo majú v tej hlave ako v sútaži Duel, tí si aspoň tie peniaze zaslúžia.

plagát

Monk (2002) (seriál) 

Výborný serial. Monk je proste super týpek, ktorý sa bojí malej špinky na jeho rukách, no jeho schopnosť detektíva sú fakt dobré, myslí mu to a vie vyriešiť zapeklité prípady. Detektívky nemusím, ale toto je výnimka; štipka humoru tiež k tomu patrí.

plagát

Dobré ráno (2014) (relácia) odpad!

OMG jojka zasa opakuje po markize alebo po iných, lebo nemajú vlastný napad, no to by nebolo to najhoršie, pretože aj okopirovane programy maju svoju kvalitu, no v tomto prípade to neplatí.

plagát

Fany (1995) 

Koho do boha zaujíma nijaká autistická žena, ktorá nevie kde je sever. OMG mál som také nervy ked som to pozeral, bože, taký mala hlas ako keby bola sfajčená.

plagát

Kuchyňa (2018) (seriál) 

OK, videl som len jeden diel a musím povedať, že som čakal niečo horšie, celkom sa dá pozrieť, keď sa chce.

plagát

Jak funguje vesmír (2010) (seriál) 

Poučné, zaujímavé a pravdivé informácie o našom nekonečnom vesmíre. Zaujímam sa o vesmír a toto mi strašne pomohlo pochopiť, čo vlastne sa vo vesmíre deje, z čoho vytvorený, aké typy planét a hviezd sa tam nachádzajú a aké sú veľké. Na také typy dokumentov by som pozeral aj celý deň, výborný program, ktorý popri tých programov, ktoré sú na markíze a jojke je elita. *****