Reklama

Reklama

Veľký balík

(relácia)
Súťažný
Slovensko, 2018, 60 min

Účinkujú:

Marcel Forgáč (moderátor)

Obsahy(1)

Šou Veľký balík vzniká v spolupráci TV JOJ a národnej lotériovej spoločnosti Tipos. Vstupenkou do šou sú rovnomenné stieracie žreby - Veľký balík, ktoré si môžu ľudia kúpiť v zberniach Tiposu. Ak po zotretí nájdu tri symboly TV, postupujú do žrebovania o súťažiacich v šou. V štúdiu potom budú môcť súťažiť o fantastické výhry až vo výške 250 tisíc eur. (TV JOJ)

(viac)

Recenzie (6)

Pokri 

všetky recenzie používateľa

Súťažiaceho to baviť môže, ale prečo by sa mal na to pozerať niekto v TV? Už primitívnejšie pravidlá tomu dať nemohli. A Forgáč vlastne nemá čo moderovať, lebo tu naozaj nie je o čom. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Ďalšia súťažná show, v ktorej netreba mať žiadne vedomosti a intelekt na to, aby človek vyhral. Koniec koncov ako všetky show od Tiposu. Ale aspoň kúsok znalostí matematiky a vedomosti o pravdepodobnosti sa tu určite zídu. Inak sa celý koncept točí len okolo kufríkov, no najmä okolo všadeprítomnej teatrálnosti v podaní Marcela Forgáča, ktorý má čo robiť, aby nevyzeral ako totálny trapák. Jediné, čo je na tom celom zaujímavé, je asi akurát to uvažovanie súťažiacich o risku alebo istote. Inak nič. Nuž, dávam tomu maximálne rok... ()

Reklama

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Jedna z najtrápnejších „show“ aktuálne objavená v hnojárskej televízii. Marcel Forgáč je celkom fajn moderátor, ale tu z neho urobili totálneho šaša. Pri imaginárnych telefonátoch s bankárom a s trápnym veľkým červeným slúchadlom ako z Macha a Šebestovej mu evidentne dochádzajú vtipy. Ľudia sa radi pozerajú na hru o peniaze, ale pre pána dajte tým súťažiacim aj možnosť hrať a nie to naťahujete jak týždňový sopeľ. ()

Longview1994 

všetky recenzie používateľa

Akože moderátor Forgáč klesol až tak veľmi, že tomu neverím, ale pre peniaze čo človek neurobí. To fake volanie bankára je trapné ako ten červený telefón, na ktorom volá. Účinkujúci sú hlúpi až si tie peniaze nezaslúžia. Keby vyhrávali peniaze, tým že ukážu, čo majú v tej hlave ako v sútaži Duel, tí si aspoň tie peniaze zaslúžia. ()

AxelWers odpad!

všetky recenzie používateľa

Nemám rád tipovacie súťaže, navyše také, kde súťažiaci sa tvária tým nešťastnejšie, čím vyššie sumy si z kufrov vyberú. ()

Galéria (6)

Reklama

Reklama