Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Komédia
  • Dráma

Recenzie (28)

plagát

Solncepjok (2021) 

Uvědomil jsem si, že dávám málo za fulla rozhodl jsem se to napravit. Tenhle válečný zločin v podobě filmu byl ideálním kandidátem. Ukrajinci jsou zde líčeni jako zvěř, co vraždí, znásilňuje, mučí zajatce a bombarduje školy, tedy přesně to, comu se pak Rusáci snažili zabrániť během invaze na Ukrajinu.  A oni to Ukrajinci fakt nerobili? Nebombardovali Donbas a nezabíjali civilistov?

plagát

Hviezdna loď Galactica - Daybreak: Part 2 & 3 (2009) (epizóda) 

Tak na toto som čakal 14 rokov ked som si konečne dopozeral celý seriál a zistil som že tá Zem nie je tá Zem a táto Zem bola objavená... Proste bol to nečakaný zvrat zvratov v tejto sérii. Ale aj tak som hrdý že som potomok Cylonov a Dvanástich kolónií Kobolu ktorý prišli na Zem pred 70 000 rokmi a scivilizovali Neandertálcov v Afrike. :-)

plagát

Hviezdna loď Galactica - The Hub (2008) (epizóda) 

Prvá dojemná scéna v celom seriály, ked my vyhrkli slzy do očí, bolo ked na konci admirál Adama objal prezidentku Roslinovú....

plagát

Bastard!! Ankoku no hakaišin - Příchod (2022) (epizóda) 

Dark Shneider, ako by som to inak, Dark Shneider, Dark Shneider, Dark Shneider, Dark Shneider, Dark Shneider, Dark Shneider, Dark Shneider, Dark Shneider, Dark Shneider, Dark Shneider, Dark Shneider, Dark Shneider, Dark Shneider, Dark Shneider, Dark Shneider, Dark Shneider, Dark Shneider, Dark Shneider, Dark Shneider, Dark Shneider, Dark Shneider, Dark Shneider, Dark Shneider, Dark Shneider, Dark Shneider, Dark Shneider, vážne? Dark Shneider, tak asi tak to bolo v jednom diely, potom príde další Dark Shneider! :-)

plagát

Star Trek: Picard - Monsters (2022) (epizóda) 

Tak to bol dr. Baltar s BSG? Som si najprv myslel že to bol doktor Bashir z DS9 ale tomu by už bolo teraz asi viacej. Aj ked fakt sa na seba trochu podobajú. :-)

plagát

Slovania - Obeta (2021) (epizóda) 

Tak ja neviem, ale tie české názvy mesiacov my tam v tomto diele tiež vôbec nesedeli, vraj nebude duben bude kveten, či tak podobne, možno keby si pozvali nejakých historikov a porovnali slovanské názvy mesiacov z okolitých štátov vyšlo by z nich niečo takéto: Nebude brezen, bude traveň. :-)