Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Temná povstalecká armáda se blíží a království Meta-llicana má poslední možnost, jak se zachránit – probudit mocného, ale zlého čaroděje. (Netflix)

Recenzie (4)

Lukas222 odpad!

všetky recenzie používateľa

Dostať toto počas 80. rokov minulého storočia, tak chrochtám blahom - teda ak by som bol už na svete. Takto som len neskutočne znechutený. Netflix berie pod svoje plecia stále horší, slabší a nezaujímavejší materiál, ktorý po 101. raz recykluje 100-krát videné klišé. Postavy sú banda 1D hlupákov, spôsob "ovládania" hlavného kladného záporáka je prinajlepšom trápny a to jeho alterego spolu so svojou kamarátkou pannou je už úplný klinec do rakvy. Nezachraňujú to ani všadeprítomné hektolitre krvi. Netflix by mal vážne zauvažovať, či sa im kvantita zlých seriálov oproti menšiemu objemu kvalitného obsahu oplatí. ()

Bynk 

všetky recenzie používateľa

Dark Shneider, ako by som to inak, Dark Shneider, Dark Shneider, Dark Shneider, Dark Shneider, Dark Shneider, Dark Shneider, Dark Shneider, Dark Shneider, Dark Shneider, Dark Shneider, Dark Shneider, Dark Shneider, Dark Shneider, Dark Shneider, Dark Shneider, Dark Shneider, Dark Shneider, Dark Shneider, Dark Shneider, Dark Shneider, Dark Shneider, Dark Shneider, Dark Shneider, Dark Shneider, Dark Shneider, Dark Shneider, vážne? Dark Shneider, tak asi tak to bolo v jednom diely, potom príde další Dark Shneider! :-) ()

Reklama

Galéria (5)

Reklama

Reklama