Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Dokumentárny
  • Krimi

Recenzie (166)

plagát

Megakrokodíl verzus superaligátor (2010) (TV film) odpad!

Tu neni o čom. Sračka nad sračku. A tí čo dali tomuto "filmu" viac ako jednu hviezdičku, sú buď úplne nafetovaní, alebo je to hodnotenie len ironické. Fuj hnus!!

plagát

Eštebák (2011) 

Veľmi silných 4,5*. Filmy o bývalom režime ma vždy bavia a aj Eštebák ma vtiahol do deja od začiatku a v napätí ma držal až do konca. Naozaj som bol na to, ako to kedysi fungovalo pekne nasratý a počas filmu som si hovoril, že žiť v tej dobe, tak asi emigrujem tiež.. Nie že by toto zriadenie bolo nejako úžasné, ale aspoň nie je kam zdrhnúť do lepšieho :D Aj vďaka emóciám ktoré vo mne film vyvolal, vďaka skvelej dobovej atmosfére a prekvapujúco aj vďaka skvelým hereckým výkonom hlavných postáv (hlavne duo Mádl, Vetchý) dávam skoro "full throttle"

plagát

Železná Lady (2011) 

3* dávam za skvelý herecký výkon Meryl Streep, ale inak v tomto prípade celkom súhlasím s názorom väčšiny. Ten sa dá dobre zhrnúť v komentároch užívateľov Ony, nunka a FlyBoy.

plagát

Magor v podnájme (2006) 

Celkom vtipná komédia. Aj keď som ten koniec presne odhadol a bolo to dosť predvídateľné, náhodou som sa super bavil. 3,5*

plagát

Na dotyk (2004) 

Jedným slovom - KOK***NA

plagát

Ostreľovač (2007) 

Moje skutočné hodnotenie je 3.5* ale nechcel som dať 3* vzhľadom na to, že 3* som dal aj oveľa horším filmom ako je tento. Mark Wahlberg zvládol svoju úlohu dokonale, veril som mu všetko, len škoda toho záveru. Nebyť záverečných chýb vo scenári, film by bol ešte omnoho lepší ako v skutočnosti bol. Ale aj tak stojí za pozretie, no viac ako jedno asi ťažko.. :)

plagát

60 sekúnd (2000) 

Celkom nechápem pomerne nízke hodnotenie na CSFD pri tomto filme. Pre mňa je to kult a jeden z najobľúbenejších filmov o autách...

plagát

Duch doby - Stále kupředu (2011) 

Zbytočne dlhé a bohužiaľ už trošku utopické... Ale Zeitgeist opäť svojou provokačnou štylistikou ako celok nesklamal

plagát

Tisíc a jedna noc (2006) (seriál) odpad!

Markíza sa môže hanbiť že takúto sračku vôbec vypustila do etéru...