Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Horor
  • Komédia
  • Animovaný

Recenzie (32)

plagát

Nech svět světem (2023) 

Videl som to dva krát v priebehu dvoch dní pretože som si tú vťahujúcu atmosféru chcel vychutnať ešte raz a fungovala stále. Takéto filmy môžem. 9/10.

plagát

Posledný Mohykán (1992) 

Po rokoch a ďalšom zhliadnutí je to stále lepšie a lepšie. Jeden z najlepších filmov, čo som kedy videl. Prakticky celú druhú polovicu som pozeral s otvorenými ústami a slzami dojatia. Dokonalá Mannova réžia a scenár, takisto kamera a hudba, a vlastne všetko ostatné. Pre mňa osobne má tento film najlepšiu, najdojímavejšiu a najúprimnejšiu romantiku akú som kedy vo filmoch videl. Madeleine Stowe tu bola vážne nádherná a s parádnym Lewisom sa k sebe neskutočne hodili. 100%.

plagát

Maniac Cop (1988) 

Atmosferické béčko z konca osemdesiatych rokov, ktoré mi vôbec neprišlo k smiechu. Plusom sú krátka stopáž, Bruce “Ash“ Campbell + jeho blondska a skvelá atmosféra nočného New Yorku. V malej úlohe reportéra sa objavil aj Sam Raimi. Dúfam, že ten sľúbený Refnov seriál, ktorý sa chystá už pár rokov jedného dňa dostaneme.

plagát

Too Old to Die Young (2019) (seriál) 

Meditácia. Hranica medzi odpadom a piatymi hviezdičkami je neskutočne tenká. Druhá časť bola čisté peklo a keby sa to v ďalších častiach nerozbehlo tak by som to po tretej časti vzdal a napálil tomu odpad . Treba to, ale vydržať a časom sa z toho stane droga (aspoň pre mňa). Neskutočne ukľudňujúca, podmanivá a v druhej polovici seriálu brutálna. Refn u mňa po tomto velmi poskočil. 10/10

plagát

Bratia Sistersovci (2018) 

Komédia? Ale kdeže. Sama o sebe scéna s vyliatím toho sajrajtu do vody ma bude strašiť ešte dlhý čas. Film mi pripomenul poviedku z nedávneho filmu bratov Coenovcov “The Ballad of Buster Scruggs“ až na to, že v tomto filme nuda nehrozí. Skvelé, že do toho filmu napratali takých dobrých a obľúbených hercov ako je Phoenix a Jake. Palec hore.

plagát

Temný obraz (2006) 

To vizuálne spracovanie je absolútne dokonalé a bavilo ma to takmer po celý čas, ale ku koncu som sa v tom už strácal.

plagát

Firefly (2002) (seriál) 

Neskutočný seriál, ktorý mal možno 2 slabšie časti- The Message a Heart of Gold, ale inak všetky časti boli parádne a určite naň nikdy nezabudnem. Absolútne mi nejde do hlavy, ako ho mohli zrušiť hneď po odvysielaní prvej série, a aj keď to zrušili tak si producenti po rokoch všimli, že sa z toho stal kultový seriál a nevedeli sa k tomu po nejakom čase vrátiť? Posádka Malcolma Reynoldsa (parádny Nathan Fillion) mi bude chýbať, ale ešte dobre, že Whedon natočil Serenity, tak hor sa na to.

plagát

Noc oživených mŕtvol (1990) 

Stále retardované postavy (uškriekaná blondína, ktorá mi pila krv od prvého záberu a retardovaný manžel). To sa ako fakt nedokážu správať normálne pri zombie apokalypse, kde sa zombíci pohybujú rýchlosťou 10m/h???. Hlavná hrdinka bola našťastie rozumná a bol som rád aj za to, že koniec oproti originálu zmenili. Takže celkom podarený remake.

plagát

Deň mŕtvych (1985) odpad!

Absolútna béčková príšernosť s béčkovými hercami s tými najdebilnejšími charaktermi, čo znamená, že nech to dopadne akokoľvek tak si želáte nech ich tí znudení zombíci zožerú. Keby som to mal vidieť ešte raz tak sa radšej zastrelím. Čistý odpad.