Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Horor
  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Sci-Fi

Recenzie (6)

plagát

Pach krve (2021) 

Nechápem ako sa to mohlo takto dokašľať. So sériou Pach Krvi to okrem názvu nemá nic spoločné. Dával som nádej tomuto filmu keď som videl že má vzniknúť, no sklamanie prišlo rýchlo. Max. 30%.

plagát

Mníška (2018) 

Aby som bol stručný... Čakal som od toho filmu niečo viac keďže je od tvorcov Conjuring. Vizuálna stránka filmu bola dobrá. Super lokalita a pekne gotické prostredie. Herecké výkony sú slušné. Ľakačky obohrané. Dalo by sa povedať , že odkopírované z iných ducharských filmov. Filmu trebalo viac neočakávateľných ľakačiek , nejaké zaujímavejšie rozuzlenie a širší dej. Dobre aspoň spravili , že film má 96 min. To je pre priemerný film dobré. Aspoň sa divák nenudí. Dávam 60%.

plagát

Slender Man (2018) 

Stráta času! Film skoro nedával zmysel , polovica vecí vo filme nebola vysvetlená. Ľakačky boli dosť predvídateľné a opakovali sa. Herecké výkony chválim. Ale aj tie fan-mad filmy o Slendermanovi vedeli , vystrašiť a mali aj nejaký ten dej.

plagát

Winchester: Sídlo démonov (2018) 

Zaujímavý príbeh no ja si myslím , že režisérska dvojica Spierigovci nevyužila naplno všetko. Veľmi málo ľakačiek a k tomu ešte nevýrazných. Jediné čo sa mi na filme páčilo boli herecké výkony(Helen Mirren a Jason Clarke sú ako stvorený pre horor), vizuálne efekty. Inač film je nevýrazný a nudný.

plagát

Tiché miesto (2018) 

Veľmi dobrý film. Ja milujem horory a toto je jeden z tých hororov , ktoré sa mi najviac páčili. Nečakané ľakačky , výborné herecké výkony , efekty, dej , a celkovo dobrý nápad na film. Proste super. Páčilo sa mi aj spojenie Johna Krasinského a Emily Blunt v horore. Veľmi dobrý film.

plagát

Antikrist přichází (2017) 

Chcel som si pozrieť nejaký horor. Pozrel som si Monster Project bez toho aby som sa pozrel aké má hodnotenie. A urobil som chybu. 95 minút nudy. Žiadne dobré ľakačky a ku tomu sa mi to zdalo ako veľmi hlúpy a stupídny nápad natočiť takýto film. Toho by sa bálo iba malé dieťa. Vizuálne efekty a masky boli jediné čo sa mi na tomto filme páčili. Inač nič.