Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Animovaný
  • Krimi

Recenzie (112)

plagát

Kovboj Bebop: Lovec odměn (2021) (seriál) odpad!

Toto nemá s pôvodným kultovým anime nič spoločné.Iba názov.Strasne slabo natočené,hrozný scenár,hrozne herecké výkony,absolútne nesympatický herci ako bonus celý seriál v réžii amplifikacia THE MESSAGE. Woke sračky vylievaju na diváka kyblami. Úplný prepadák

plagát

Fallout (2024) (seriál) 

Zase museli do toho na tlačiť THE MESSAGE! Ako fanúšik hry nemôžem toto akceptovať. Nonbinárna bzdocha hneď v prvom dieli a celkovo urobili z paladinov z Brotherhood of steel bandu pošukov. Každý pár rasovo zmiešaný(ako inak) ,všetci farební sú chytri a miešajú karty.Inak by ten seriál nebol zlý,ale keďže umrdany Amazon nepremeškal natlačiť THE MESSAGE aj do tohto  seriálu a tlačiť ho v každom dieli,tak lepšie hodnotenie nehrozí. Do toho socanské kydy a komunistické reči(hoc uznávam že malo). Mne ta podprahova či okata amplifikacia THE MESSAGE varila a vadí.Veľká škoda.Inak by to boli 4 hviezdy.

plagát

Soudci pod tlakem (2021) odpad!

Propagandistická jednostranná sračka.Poliakov za reformy kritizuje a šikanuje Európska komisia uz roky(šikanovala,lebo teraz vyhral voľby ich koník Tusk) a to,že na Slovensku platia plus mínus rovnaké zákony nikomu nevadí.

plagát

Šógun - Sluhovia dvoch pánov (2024) (epizóda) 

Zatiaľ držia latku.Vizuálne to je dobre a obsahovo relatívne dobre kopírujú predlohu a keďže tá je výborná,tak je to výborné. Uvidím,snáď im nedôjde dych po ceste.

plagát

Šógun - Anjin (2024) (epizóda) 

Ledzep: keby si čítal knihu(a evidentne nečítal), tak presne takí ti Japonci v tej knihe boli.Ale chápem má veľa strán... Zatiaľ je to výborné. Relatívne podľa predlohy.Samozrejme postavy sú trošku iné ako v knihe(ako vizuálom,tak správaním)a aj scény sú zjednodušené a skrátené,ale nevadí to.Ak by to bolo presne podľa knihy,tak by to bolo tak na 5 sérii. Zatiaľ super.

plagát

One Piece (2023) (seriál) 

Hodne lacné efekty a pomerne slabí herci. Predlohy sa síce držia slušné, ale to je asi tak všetko. Transka hrajúca muža samozrejme v seriáli od Netflusu nemohla chýbať.

plagát

Zlatá cihla (2023) 

Solídne 4 hviezdy. Rozhodne lepšie ako priemer ,ale zase skvost za 5 to není. Na piatkový večer v papučiach úplne super.

plagát

Pan Auťák a templáři (2023) odpad!

Žiaľbohu som tu knihu čítal. Strašne som sa potešil ,keď som na Netfluse zbadal ,že pšonky natočili film. No nadšenie opadlo po pár minútach. Keď opomeniem znásilnenu adaptáciu ,tak film sám o sebe mal hrozný scenár. Logiku tu nehľadajte a ani kvalitné herecké výkony. No a premudrele feministicke 11 ročné dievča? To fakt?Aj ty polsky Brutus?

plagát

Indiana Jones a Nástroj osudu (2023) odpad!

Páči sa mi ako všetky woke sračky horia ako fall tento rok a väčšinou sú brutálne stratové. Našťastie to čaká aj túto woke sračky,kde zredukovali Indyho na nekompetentného a nechopneho muža... Neviem ako dokázal prežiť a byť legendou,keď si nevie ani rit sám utrieť.

plagát

Record of Ragnarök (2021) (seriál) 

Nechápem čo tu picuju ľudia čo nepozerajú anime a nerozumejú mu. Mangu som nečítal, nemal som očakávania a je to super. Klasicke anime založené na turnaji kde bojujú dobrí proti zlým. Úplne klasická šablóna použitá uz miliónkrát. Výborna zápletka, dobre postavy. Super oddych.