Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Zbyla na něj nevděčná dřina v továrně a rád by z toho taky něco měl, tak se rozhodne rozjet kšeft s luxusními parfémy svému chlebodárci přímo pod nosem. (Netflix)

Videá (1)

Trailer

Recenzie (22)

SAINTS 

všetky recenzie používateľa

Cash je francúzska komédia o lúpeži parfumov, ktorá sa pokazila. Film je zábavný aj vtipný, ale aj predvídateľný a plytký. Film tiež trpí nedostatkom realizmu a vierohodnosti, keďže niektoré situácie sú až príliš pritiahnuté za vlasy. Film konči vágnou a nejednoznačnou nôtou, takže som nespokojný a frustrovaný. Tento film vyzerá pekne, ale vo vnútri je prázdny. ()

Arsenal83 

všetky recenzie používateľa

Lepšie zlatá cihla ako zlatá žila, ale tento film sa zlatým nestane, skôr takým kvalitným medeným, ako drôty ktoré chýbajú často v našich rozvodoch, keď si ich naši spoluobčania "požičajú". Samozrejme, kradnúť nie je správne, ale tento film to podáva ako celkom sympatické. Namiesto moralizovania však ponúka aspoň priemernú zábavu, kde aj lúpežník môže voňať. ()

Reklama

Malarkey 

všetky recenzie používateľa

Sem tam, když mi není úplně nejlépe a nechce se mi vysloveně nad ničím přemýšlet, tak rád zkouším filmy, které na první dobrou nezaujmou - byť mají v kolonce žánr komedie. Občas takový film totiž umí mile překvapit. Tento to ale nedokázal. Obrovská nuda, nezáživno, otravno a hlavně, a to především, nevtipno. ()

Aljak 

všetky recenzie používateľa

Ďalší zo ságy filmov "ako fundovane odrbať systém", tentokrát z prostredia fabriky, kde sa plnia a balia parfumy. Daniel síce nebol žiadny génius, ale jeho plán prekvapivo fungoval a napokon vytvoril celkom adresnú schému, ktorá mala vcelku spoľahlivé krytie. Bola však len otázka času, kedy to celé praskne... Tento scenár je už celkom osvedčený, ale napriek tomu ma tento film bavil, a to najmä vďaka svojským postavám a aj celé to prostredie skladu bolo pre mňa zaujímavé. Taký lepší priemer... 3* ()

rigby 

všetky recenzie používateľa

Film se tváří jako hodně seriózní, ale je to jen hodně velké nesmělé váhání mezi vážnem a komedií. Příběh i scénář jsou dobré, ale konečné ztvárnění je nijaké. Tak z toho mohla vzniknout pěkná komedie, jen se nebát a vrazit do toho trochu života. Takhle to docela pomalu uplyne a nezůstane vůbec nic. Přitom je tu velký potenciál. Francouzi umí mnohem lépe... ()

Galéria (26)

Zaujímavosti (1)

  • Film sa natáčal v Chartres (Francúzsko). (Arsenal83)

Reklama

Reklama