Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenzie (21)

plagát

Nepriateľ pod hladinou (1957) 

zajimavy ponorkarsky film, ktery ma bohuzel tak debilni konec, ze mi zkazil cely film.   SPOILER: scena, kdy kapitan U-bootu si periskopem prohledne poskozeny torpedoborec, necha U-boot vynorit ("Budeme palit na hladine. Nahoru. Staci jedno torpedo...") ... a necha se rozstrilet palubnimi dely torpedoborce. <facepalm> WTF? Proc by proboha  nekdo delal takovou neuveritelnou blbost ? Torpedo lze bezpecne odpalit z periskopove hloubky, neni treba vystavovat ponorku nebezpeci na hladine, kdyz muze zustat v bezpeci pod hladinou, kde ji ochromeny torpedoborec nemuze udelat vubec nic. Zkuseny ponorkovy velitel jako Von Stolberg by takovou hovadinu jako ve filmu neudelal, torpedoborec by dorazil dalsim torpedem z periskopove hloubky a zmizel by ze sceny driv, nez se objevi dalsi spojenecke lode.

plagát

Pearl Harbor (2001) 

az do naletu na Pearl Harbor strasna nuda a utrpeni takove, ze si vetsinu filmu prejete, aby uz prileteli ti Japonci.

plagát

Kingsman: Tajná služba (2014) 

„Jestli zachráníš svět, můžeš mi to udělat do zadku.“ - svedska princezna Tilde :)

plagát

Hitlerova armáda smrti: Das Reich (2015) (TV film) 

zajimavy dokument, ale rozptylovaly mne zabery, ktere doprovazely presun divize Francii (1944), na kterych byly lehke tanky Panzerkampfwagen II. Ve skutecnosti mela 2.tankova divize v roce 1944 ve vyzbroji stredni tanky Panzerkampfwagen IV a Panzerkampfwagen V Panther a utocna dela Sturmgeschütz (cerven 1944). Je mi jasne, ze lepsi zabery asi nebyly k dispozici, ale pusobilo to rusive.

plagát

Conan (1997) (seriál) 

1* za Sonju :)

plagát

Veľké ticho (1968) 

zajimavy western s tichym hrdinou a ponurou atmosferou, kde lide maji vetsi cenu mrtvi nez zivi, film s WTF koncem: (SPOILER: tezce zraneny Silence i pres varovani dobrovolne nakraci do nalicene pasti a necha se zbytecne oddelat bandou lovcu odmen pri beznadejnem pokusu o zachranu skupiny rukojmi. Zoufala Pauline zahyne, kdyz se pokusi pomstit jeho smrt 0_o Rukojmi jsou tak jako tak postrileni a hlavni zaporak Tigrero si bere i Silencuv Mauser jako trofej (s nim se mu budou dalsi lide rozhodne snadneji zabijet...). Silencova smrt tak nedava smysl.)

plagát

Dron (2014) 

naivni anti-military dokument o zlych dronech

plagát

Kancelář Blaník (2014) (seriál) 

(behem prehravani odposlechu Nagyove) "Kurva, co to je? Takhle s ni prece mluvim ja!" ..."A vona takhle mluvi s premierem." "Ty vole, tohle jsme prehnali.."...."Libore, von na ni proste nema - ja ji vzdycky serezal, ale ten Necas je fakt jina natura..." po dilu "Janule a Petule" musim dat 4*, slusny narez : D

plagát

Divošky (2013) (relácia) odpad!

sracka s odpornymi radobyvtipnymi pazvuky