Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Dráma
  • Komédia
  • Animovaný
  • Horor

Recenzie (19)

plagát

Bledé modré oko (2022) 

Zatiaľ životná rola Harry Mellinga?? Príjemne ma prekvapil jeho herecký výkon. 3*

plagát

Včela na mušce (2022) (seriál) 

Nie že by som sa za brucho popadal ale bolo to vtipné a vidieť zasa "Mr.Beana" pod menom Trevor mi tiež prinieslo nostalgiu z detstva :)

plagát

Morbius (2022) 

Čo to kurva bolo.. Michael Jackson s tesákmi.. na toto som sa tešil lebo trailer vyzeral fajn no samotný film už je niečo iné. Chaotický strih, príbeh to nejaký malo ale lazy writing scenár akoby Deadpool povedal. Obsadenie hercov a ich výkon mi tiež nesedeli až na Jareda Smitha. Proste celé zle. a Thanos nás ochraňuj pred Morbiusom 2....

plagát

K zemi hleď! (2021) 

Smutné je že svet takto žije, svetu jebe, a bohatým a mocným ešte viac.. 4*

plagát

Eternals (2021) 

Samozrejme to neni Marvel a Avengers ako poznáme ale o to tu ani nejde, Marvel nám dal koštovať inú marvelovku ako sme boli zvyknutí a ľudia to hejtujú lebo majú s čím porovnávať (a majú z čoho lebo predošlých marveloviek je požehnane) Jediné čo ma kus rušilo bola Salma, tej sa badass štýl nehodí ale naštastie nedostala veľa priestoru aj keď Angelina celkom prekvapila , inak celkom sympatická partička :) ale bolo to celkom zaujímavé , Kingo so svojím Alfredom pridali Štipku humoru, hlavne bitka v lese :D ale konečný výsledok bol pre mňa fajn aj keď som si možno predstavoval iný koniec a post credit scénu :) (pretože čo tam chce robiť Blade to nemám tušenia) ale dúfam že to bude dávať hlavu aj pätu. A v ako každom hrdinskom filme som mal svojho obľubenca a v Eternals sa ňou stáva Makkari ;)

plagát

Zabijak proti svojej vôli (2019) 

Tento film som mal dlho v "pozrieť neskôr" až jedného dňa som si k tomu sadol a neľutujem ani minútu. Pre mňa perfektná akčná jednohubka s nekorektným humorom ako ho mám rád, týmto spôsobom ma takéto filmy bavia. Pekne vizualisticky natočené , sympatický herci aj ich výkony a podstate tomuto filmu ja nemám čo vytknúť :) a krátka scéna s homlesákom bola pre mňa top :D "When tha shit goes doooown, ya better be readyyy"

plagát

Matrix Resurrections (2021) 

Tešil som sa na ten film aj keď som nič od neho brilatné neočakával a dobre som urobil, dosť zmiešané pocity, čakal som na nejaký prelom nech sa už začne konečne niečo diať ale márne..Jessica Henwick je totálne nesympatická ktorú obsadili mne z neznámeho dôvodu a to nehovorím o ostatnom obsadení.. No a docela sad že z 99r boli efekty lepšie a celkove to lepšie vypadalo. Po skončení posledneho záberu než začali titluky tento film na počudovanie nezanechal vo mne skoro nič.  ale Exomorph Particle Codex a Syntienti sa mi páčili :)

plagát

Vtelenie zla (2021) 

Vždy keď vidím nejaký nový film od Jamesa musím ho vidieť, a zase nesklamal , super jednohubka o krvilačnom bráškovi.. (super hudba)