Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenzie (9)

plagát

Kainovo znamení (2007) 

neviete kde by som mohol najst titulky k tomuto filmu ? lebo som ich este nikde som ich nenasiel

plagát

Dannyho trinástka (2007) 

ako aj jednotka a dvojka je dannyho trinastka skvely film..potom co podviedol hotelovy magnat dannych kamarata tak danny spolu so svojou "trinasktov :-)" ho ako inak genialne okradli..

plagát

Predtucha (2007) 

nepredvidatelny thriller v ktorom vidi Linda Hanson (Sandra Bullock) asi tyzden dopredu ked jej zomrel manzel. no ked sa zobudila dalsi den tak si myslela ze to bol iba sen. no nebol. kazdy druhy den videla asi tyzden do buducnosti az potom bola sa to vsetko zacalo plnit...

plagát

Forrest Gump (1994) 

cely pribeh je dobry..vsetko co si prezil je detailne popisovane a niekedy az na zaplakanie.. proste je to take ako ludia maju radi..hold Tomovi Hanksovy

plagát

Strieľajte na Francúzov! (2003) 

skvela akcna komedia ktora je o parte francuzov ktory su ako inak trosku blbnuto zabavny a tak si pomylia dom so samotnym bossom chicagskej mafie a ten mu ide potom po krku..

plagát

Drž hubu! (2003) 

pre mna najlepsia komedia.. Depardieu rozhodne nepatri do dochodku a v tejto komedii je FAKT BOZSKY.. VELAA zabavy,jemna akcia.. proste je to best

plagát

Disturbia (2007) 

disturbia je dost napinavy thriller ktory sice je niekedy dost predvidatelny no niekedy mozno ani netusite co sa stane.. je tam "klasicka" zapletka zabijaka, "klasickej" lasky mladych..

plagát

Frajeri na vlnách (2007) 

tento podla mna najlepsi animak za poslednu dobu je velmi originalny.postavy sa chovaju takmer ako ludia,teda si uvedomuju ze su natacane ako film... dalej je tam dost vtipnich hlasok najme od kurcata Joa ktory ja sam o sebe velmi zabavny..a nakoniec je tam stary dobry dobrak (ktory mal byt mrtvy) Big Z ktory mladeho Codyho uci dobre surfovat..

plagát

Jednotka príliš rýchleho nasadenia (2007) 

divoka komedia krizena s hororovym thrillerom je ale aj dost zabavna.. uz to ze policajt bol taky dobry ze ho museli preradit do "kludnej" dediny mi pripada trosku nerealne ale je to zabavne..