Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Horor

Recenzie (26)

plagát

Hrozba z temnoty - Carry On (2020) (epizóda) 

Veľa ľudí mi vravelo, že posledná epizoda je takpovediac úplne nanič a aby som sa nato ani radšej nedíval. Myslel som si, že to bude podobný záver ako sme videli napríklad u seriálu Dexter alebo House of Cards, no pre mňa osobne to bol perfektný koniec. Každý hunter vedel ako sa skončí jeho príbeh, a nebolo to inak ani u Sama a Deana. Podľa mňa keby seriál dostal happy ending, práve to by bolo nerealistické a pokazilo by to celkový dojem.

plagát

The Mandela Effect (2019) 

Hlavné postavy to zahrali celkom dobre, od začiatku do konca som sa nenudil. Mám rád filmy nad ktorými sa môže človek zamyslieť.

plagát

Karppi (2018) (seriál) 

Po dlhej dobe slušná krimi dráma z fínskej produkcie. Trocha mi to pripomína seriál The Killing, čo sa týka postáv a zápletiek.

plagát

Přicházejí v noci (2017) 

Tento horror nezklame, ale na druhej strane ani nejako veľmi neprekvapí. Ja som ale spokojný, horror na ktorý sa dalo po dlhšej dobe pozerať.

plagát

Mr. Mercedes (2017) (seriál) 

Rozumiem, že je to podľa knižnej predlohy, no ajtak tam bolo strašne veľa nelogických vecí a scien, ktoré nedávali absolútne žiadny zmysel alebo išli proti logike. Taktiež to bolo všetko priveľmi predvídateľné, herci dosť nesympatický, žiadne prekvapenie sa nekonalo. Škoda, čakal som určite viac od tohto seriálu.

plagát

Manhunt (2017) (seriál) 

Hlavný hrdina sa snaží vypátrať teroristu na základe novej techniky, snaží sa vytvoriť profil páchateľa, na základe ktorého by sa mohli dopátrať k páchateľovi. Technika založená na vytvorení profilu podľa písma, konkrétne chýb, ktorých sa páchateľ pri písaní dopúšťa. Herecky perfektne obsadený krimi seriál vás nenechá vydýchnuť od prvej minúty do poslednej minúty.

plagát

MacGyver (2016) (seriál) 

Tento serial ma niečo do seba. Škoda len, že hlavny hrdina nieje tak o 10-20 rokov starší, to by som už hodnotil za päť hviezd.

plagát

Hush (2016) 

Nečakal som veľa, možno o to viac ma tento film milo prekvapil. Začiatok trocha nudný, pridlhý, no po chvílke sa to rozhýbe. Schopnosť robiť dobré, správne rozhodnutia možno aj s fyzickým postihnutím nám pomôže v živote viac, ako len byť fyzicky v poriadku, zato s hlavou len na ozdobu.

plagát

Ulica Cloverfield 10 (2016) 

Trochu mi to pripomenulo Hidden, no zanechalo to vo mne iné pocity. Slušný film, no hororom by som ho nenazýval, pretože som sa ani na chvíľu nebál, ani nezaznamenal neaké náznaky napätia. Čo mi ale vadí je to, že tam bolo veľa nelogických úsekov, inak celkom solídna scifi dráma.

plagát

Krvavé zjavenie (2016) 

Mladá, hlboko veriaca žena preberá spravodlivosť do vlastných rúk. Film bol trochu predvídateľný, no ten koniec ajtak prekvapil.