Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Akčný
  • Dráma
  • Dokumentárny
  • Animovaný

Relácie (9)

MovieZone Live!

MovieZone Live! (2010)

Veľmi zaujímavá partička filmových recenzentov/kritikov/fanúšikov/VHS-károv/DVD-čkárov/atď. Hlavní protagonisti sú páni Sloboda a Rybár ktorí obsažne a často trefne komentujú celú škálu filmov od Oskarových skvostov, cez priemerne počiny, až po tzv. XYZ-movies. Pán Cievka by bol pozerateľný (aj s tou prehadzovačkou), ak by sa viac zameral na komentovanie obsahu filmov a neinzultoval hlúpymi narážkami kolegov. BTW: na Vianoce som si doprial radosť knižným vydaním Encyklopédie akčného filmu.

Silné reči

Silné reči (2010)

Najznámejšia a asi aj jediná slovenská stend-up komedy skupina. Je to dobrý projekt, ktorý sa časom rozvetvil na menšie sub-relácie. Boli sme s manželkou v Košiciach na live-show a bolo to dobré tak na 85/25. Najlepší bol Michael (Shalom) Szatmary a jeho polo-vymyslené príbehy z vlastného života. Kopíruje to z veľkej časti Americkú stand-up, napr. Joe Trendy show = Between Two Ferns, no to vôbec nevadí.

Dvaja v lunaparku

Dvaja v lunaparku (1966)

Nehrám príliš nahlas? Nepočujem, hráte príliš nahlas! :D Jednoducho, jedna perla za druhou a to už v tomto skorom počine pod značkou L&S.  Lasica a Satinský sú a budú majstri Česko-slovenského inteligentného humoru a ťažko povedať či ich niekto niekedy prekoná. Veľká škoda že v 81-om zrušili ich najlepšiu šou Niekto je za dverami, ktorá bola práve na svojom vrchole. Hold komunisti sa báli ďalších nárezov na ich adresu!