Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Akčný
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenzie (60)

plagát

Nic než pravda (2008) 

Síce hra na biele a čierne ma už nijako nefascinuje, kvalita sa v tomto prípade zaprieť nedá. Možno sa réžia miestami priveľmi spolieha na zraniteľnosť diváka a priveľmi sa sústreďuje na súboj dvoch matiek a nie novinárky a agentky. Predsa len tie časy, keď sa hralo divákovi priveľmi na srdce už pominui..

plagát

Sherlock Holmes (2009) 

Pokiaľ si odmyslíte anglické prostredie a dvoch hercov nápadne sa podobajúcim Sherlockovi Holmesovi a Watsonovi zistíte, že film nemal s pôvodnou predlohou absolútne nič spoločné. Pri pohľade na Holmesa ako láme rebrá v ringu mi prebehla jediná myšlienka: "WTF?!".... Prakticky to bola obyčajná detektívka, ktorá vyťažila zo slávnej dvojice... nič nové, nič priepastné a nič spásonosné... pochváľu si zaslúži hudba..

plagát

Umierajúce zviera (2008) 

Nuž, poďme sa tváriť, že sme citlivý, že chceme udrieť na city.. poďme nájsť nežnú ženskú postavu a typického Mareka Vašuta. Poďme to všetko preniesť na plátno, dajme tomu vábivý názov.. poďme natočiť elegy...

plagát

V ako vendeta (2005) 

ako kópia celkom ujde.. koniec o akom sa George Orwell neodvážil ani písať.. ;))

plagát

Vicky Cristina Barcelona (2008) 

tak si to zrhnime... on sa zaľúbi do nej, ona do neho, ale do neho sa zaľúbi aj ona, rovnako ako do nej, a tá zasa jej lásku opetuje.. ale aj dalsia sa do neho zalúbi.. ehm.. stratila som sa už v strede...

plagát

Chceš ma, chcem ťa (2009) 

Po dlhom čase som sa konečne z chuti zasmiala na romantickej komédií...

plagát

Sirota (2009) 

Úplne, ale úplne predvídateľné... počas sledovania som prežívala akoby deja vú...

plagát

Proboha! (2008) 

Príbeh jedného týpka, ktorý sa snaží každému dokázať svoju pravdu, pričom každému, kto s ním nesúhlasí ukáže, aký je ten človek len sprostý. Aj ja som ateista, aj ja mám rovnaké názory ako tento cloamericko preslávený pán Bill Maher, ale robiť si srandu z niekoho len preto, že verí v niečo nezmyselné bolo už aj na mňa priveľa. Bolo by to oveľa lepšie, keby spomínaný pán nezosmiešňoval každého, kto mu vošiel do cesty. Zaujímavé postrehy, zaujímavé a drz otázky, ale podľa mňa to nemá na to, aby to osvietilo pol sveta.

plagát

Medzi riadkami (2007) 

Prečo sa mi len zdalo, že tento problém sa hlavne v amerických kinách opakuje stále dokola, dokolečka dokola?? Príbeh učiteľky, ktorá sa vzdá aj osobného života kvôli svojim študentom, ktorí si to možno vôbec nezaslúžia, ale ona sa snaží celú Ameriku presvedčiť o opaku. Áno, je tu ten fakt, ktorý nás chytí za srdce, že to je podľa skutočného príbehu. Ale absolútne nič viac. Skutočný príbeh, ktorý kopíruje stovky neskutočných filmov.

plagát

Čekání na zázrak (2009) 

Tak takto to dopadne ak si niekto požičia Jessicu zo Siedmeho neba, Patricka z Hriešneho tanca, Eddieho od Thomasa Hardyho, Lisu z priateľov a Foresta od všetkých tých charizmatických postáv, ktoré v živote stihol zahrať... Vzíde nám z toho príbeh ako z pera Hardyho, tanec, nad ktorým aj Patricj musel zatvárať oči a problémy, ktoré pripomínali tie, z ktorými sa musel popasovať otec Mary v 7th Heaven... Lisa hľadala priateľstvo.. a Forest asi to, čo každá dobrá postava v každom dobrom filme, keď je už naozaj zúfalá.. len občas som mala pocit, že predsa len všetky cesty viedli k Jessice..