Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Horor
  • Animovaný
  • Akčný
  • Dráma

Posledné recenzie (10)

plagát

Frank (2014) 

Miluju tenhle druh filmu a specialne tenhle kousek, me velice oslovil. I kdyz jsem nejdrive nebyla nadsena z "Velke hlavy", kterou bych mela sledovat po vetsinu filmu, zakratko jsem pochopila vazne duvody i cely vyznam. Franka jsem si ihned zamilovala, je to roztomily a naivni podivin s dusi maleho ditete a s laskou k neobvyklemu druhu hudby. Je hluboce respektovam jeho, byt mozna trochu zvlastnim, okruhem pratel a vsichni ho povazuji za talentovaneho umelce a skveleho cloveka, coz vlastne taky je. Obzvlast obdivuji na filmu, jak bravurne divaka provazi vsemi druhy emoci - od dramatu, po komedii. V jednu chvili divak souciti s hlavnim hrdinou, nebo s napetim sleduje trnitou cestu mladych hudebniku k uspechu a preje jim to nejlepsi, zatimco v dalsi chvili se smeje z plnych plic nad vtipnymi vyroky ci pociny kontroverznich postav z pribehu. Maximalne jsem si tohle dilo uzila a nebojim se ho oznacit za velmi, velmi povedeny umelecky snimek s hlubokym vyznamem! Je to proste uzasne!!!! Jedine, co mohu dodat na zaver je to, ze Frankuv "vubec nejvice libivy song" dostane jednoduse kazdeho, kdo ma v sobe alespon spetku smyslu pro humor a pochopeni pro jeho komplikovanou osobnost.

plagát

Victim (2010) 

Tenhle film stale zpracovavam... Uznavam, ze jsem ho zpocatku ponekud podcenila. Nejdrive jsem si myslela, ze sotva jsem ho zapla, rychle ho taky vypnu... Ale setrvala jsem a myslim, ze jsem neprohloupila. Dej se zprvu zdal byt nezajimavy - uneseny chlapek je ve sve cele nestastny a rve a rve, pokousi se utect a obcas ho bezduvodne zbijou... - jenze pak prijdou na radu injekce a vymyvani mozku. Proc? Zepta se clovek a zvedavost ho prinuti sledovat film dal. Byla jsem znechucena, fascinovana a sokovana zaroven. Ackoliv film urcite nepatri mezi buhvi jake trhaky a mistama jsem se neubranila ani lehkemu zasmani nad nejednou absurditou, ale rozhodne prekvapi. Mohla jsem sice alespon trochu predvidat konec a nekolikrat jsem si polozila otazku: Proc si sileny "doktor" vybral zrovna tohoto chlapa? Bylo mi ho dokonce i castecne lito... tedy do urcite doby. Z nejakeho duvodu mne hned nenapadla ta spravna pricina, ktera by mohla vest k tak nepochopitelnemu a krutemu chovani k obeti. Jak rikam, konec zkratka prekvapil a to proste ocenuji.

plagát

Relic (1997) 

Bohuzel naprosto ukazkovy priklad toho, jak se muze totalne po...kazit jinak vyborne literarni dilo. To, ze film casto byva odlisnejsi a mirne pozmenen od knizni predlohy je pochopitelne a nikoho to jiz neprekvapuje, ale tohle naproste selhani! Dej je zcela prekroucen a VELICE zjednodusen! Prekousla bych zmenu prostredi, kde se pribeh odehrava, dokonce i jasne nesrovnalosti v deji. Nicmene, naprosty vrchol byl to, ze filmari uplne vynechali jednu z hlavnich postav, tj. zvlastniho agenta od FBI, ktery ma zasadni vliv na cele vysetrovani zahadnych vrazd a ktery by dozajista zaridil i mnohem vetsi uspech filmu. Davam 2 hvezdy za to, ze tvurci “laskave” nevystrihli alespon vysetrovatele D’Agostu a doktorku Greenovou. Jinak naproste zklamani!!!!!!! Tohle si autori knihy opravdu nezaslouzili!

Posledné hodnotenia (553)

Agatha Christie's Poirot - Detektív Poirot: Po pohrebe (2006) (epizóda) (S10E03)

03.08.2017

Votrelec: Covenant (2017)

03.08.2017

Dieťa Bridget Jonesovej (2016)

29.04.2017

Vládkyňa zla (2014)

29.04.2017

Neskrotná (2012)

29.04.2017

Na vlásku (2010)

29.04.2017

Mucha (1986)

13.12.2016

Deň nezávislosti (1996)

13.12.2016

Buchty a klobásy (2016)

13.12.2016

Reklama