Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Životopisný

Recenzie (26)

plagát

Úsvit (2023) 

Akože wtf. Ani macka, ani pes. A obrovska nuda, prve dve tretiny filmu sa nic nedeje. Pekne kostymy, rekvizity ale to je asi tak vsetko. Hercom som to bohuzial vôbec neverila. Trailer vyzeral pritom tak slubne. Skoda.

plagát

Kde raky spievajú (2022) 

Originalne spracovany melodramaticky pribeh. Raz staci vidiet.

plagát

Salvation (2017) (seriál) 

Tomuto seriálu bohužiaľ neprospelo, že má toľko častí, zbytočne sa to celé naťahuje a pridávajú sa nelogické odbočky. Začalo to sľubne, no je to len béčková záležitosť. Taký telenovelový štýl. Fajn len ako rozprávka pre dospelých na dobrú noc.

plagát

Posedlost, láska a závist (2023) (seriál) 

Nudné, nezaujímavo natočené, asi tym ze takyto typ filmu tocili briti. Keby sa toho chopili francuzi, asi by boli hodnotenia niekde inde. Neviem, čím to je, možno hercami.

plagát

Svetlonoc (2022) 

Velmi, velmi zly zvuk, nedalo sa skoro nic rozumiet. Co sa tyka samotneho scenara, nic moc. Tajomny les, tematika bosoriek, dediny, podla mna sa z toho dalo vytazit omnoho viac. Nezaujalo ma to. Davam hviezdu za Ivu Bittovu a druhu za lokalitu.

plagát

Síla psa (2021) 

Nič nie je také, ako sa na prvý pohľad zdá.

plagát

Pri mori (2015) 

dve hviezdy za krasne prostredie a pitta. inak katastrofa.

plagát

Vrcholová príťažlivosť (2018) 

Peter Hamor je spicka (nielen) slovenskeho horolezectva a velmi sympaticky, skromny clovek. Pre dakoho kto nema sajn co lezenie po 8tisicovkach obnasa, je to strhujuci dokument, ktory sa oplati vidiet nielen raz.

plagát

Noc v New Yorku (2014) 

Nuda, nuda nuda. Druhotriedni herci, neverila som im ani slovo. Silené úsmevy. Scenár nula bodov.

plagát

Nech je svetlo (2019) 

Vyborný výkon Milana Ondríka ale aj ostatných hercov napr. Františka Beleša. V kinosále som už dávno nezažila také hrobové ticho. Téma filmu je vysoko aktuálna, viem si predstaviť že sa takéto niečo naozaj deje. Bola som z kvality tohto slovenského filmu milo prekvapená.