Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Horor

Obľúbené filmy (10)

Posledný skaut

Posledný skaut (1991)

Nikdo te nema rad,poseres to,usmnej se curaku... Opak je pravdou,kazdy kto ho videl ho ma rad a neda nan dopustit,lebo takato jazda sa nevidi kazdy den. Duo Willis a Wayans sa vynikajuco doplnaju a sypu hlasky jednu lepsiu ako druhu. Akcna jazda plna skveleho humoru a este lepsich dialogov. Chtel bych te videt řvat bolesti... tak nech zahrat rap.

Piaty element

Piaty element (1997)

Vizualna a hudobna bomba z klasickym pribehom boja dobra proti zlu zasadenym do daaaaaaaaaaaalekej buducnosti.Film ktory mozem pozerat stale dookola a Milla je to proste dokonala - ona je PIATY ELEMENT :))

Smrtonosná pasca

Smrtonosná pasca (1988)

Die hard je John McClane a McClane je Bruce Willis v legende ktora zostane navzdy vyryta velkymi pismenami v historii kinematografie.

Armageddon

Armageddon (1998)

Dalsi film ktory mozem pozerat dookola a nezunuje sa mi. Skvely hudobny doprovod trevora rabina a pesniciek tvori druhu cast preco milujem tento film, ta prva je jednoznacne postava ruskeho astronauta Leva - .. Ja sem tady jediny poradny astronaut a ted zachranim americany :D. Vtipom a specialnymi efektmi sa tu veru nesetri a aj preto mam tento film naozaj rad. Vsichni mi odporucuji jednoho muze, pracoval v kazdom terene na zemi, kdyz rekli ze to nejde, on to vyvrtal. :))

Leon

Leon (1994)

Leon je najlepsi filmovy najomny vrah aky kedy existoval. No toto nieje o vrahovi ci vrazdach ale o osude dvoch osamelych dusi ktore spoji tragicka udalost a navzdy zmeni ich zivoty. A dvorny skladatel Eric zas vo vynikajucej forme. Dojemny pribeh malej Matildy a stareho Leona z pera Famozneho Luca bessona vo svojej vrcholnej tvorivosti. - DC verzia je jednoznacne lepsia ako ta kratsia,nechapem preco museli zostrihat a velmi by ma zaujimalo odkial ma Divočák vsetky tie infosky :))

Magická hlbočina

Magická hlbočina (1988)

Magicka hlbocina ktora ma vtiahla do seba svojou nevtieravostou, nadhernou hudbou erica serru, hereckeho talentu hlavnych predstavitelov... a pribehu ktory je tak krasny a smutny ze ma dojal az k slzam.

Božská relikvia

Božská relikvia (1986)

Na Jackiem som prakticky vyrastol a nikdy nanho nedam dopustit :)) Humor a bojove dovednosti je to preco je JC tak popularny a jediny herec ktory nikdy za seba nepouzil kaskadera a mal zlomenu asi kazdu kost v tele :)) Jackie si proste legenda.

Maverick

Maverick (1994)

Western ci komedia,je to zabava do kazdeho pocasia a nikdy neomrzi a neopozera sa.Gibson a Foster-ka su jednym z naj parov aky sa pred kamerov zisli a vtipu maju na tri filmy.Nesmie chybat v ziadnej zbierke a mne urcite nechyba :-).

Veľmi nebezpečné známosti

Veľmi nebezpečné známosti (1999)

Nemozem si pomoct ale strasne sa mi to paci.Cital som knihu a tato verzia zasadena do sucastnosti s dobrym hereckym obsadenim a best of hudobnym doprovodom je velmi nebezpecne napisana na plnych 100%. Kazdemu podla chuti a Reese witherspoon....boze asi som sa platonicky zamiloval.