Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Sci-Fi
  • Fantasy

Recenzie (24)

plagát

Ľadové peklo (2015) 

Takto má vyzerať kvalitný horor pri ktorom sa nepohnem zo sedadla... milujem horory zo zombiekmi (jediné horory ktoré zvládam) ale dlho som poriadny nevidel, no tento ma doslova prikoval k stoličke a nepohol som sa od začiatku po koniec... Vynikajuci námet a super sfilmované.

plagát

Zostaň so mnou (2014) 

Komentáre pod 3 hviezdičky poukazujú aká je dnešná doba ideologicky hlupa, bezcharakterná, neinteligentná a bezcitná... Skvelý film, ktorý dokázal rozplakať 100 kilového tvrdého chlapa.. ľudia zamyslite sa trošku nad myšlienkou filmu... Inak dokonalý romantický film s kúskami dramatu v sebe...

plagát

Drakula: Zrod legendy (2014) 

Tým čo tomuto filmu dali menej ako 3 hviezdy, by som zakázal hodnotit na tejto stránke... s tým koncom súhlasím ten som nepochopil... ale celý film som neodtrhol oči.. skvelý príbeh, skvelé akčné scény a geniálny Luke Evans na pozicii Drakulu... 50% filmu na historickom poznatku spojený so sci-fi prvkami... čo viac chcete?

plagát

47 roninov (2013) 

Neviem, pochopiť také nízske hodnotenie.. možno to nieje megafilm na 90% ale 75% si to zaslúži a to viac než so cťou... Dopozeral som film, od začiatku až do konca bez prerušenia, čo sa mi už dlho nestalo, takže na hodnotenie nepozerajte a skutočne si ten film musíte prehrať ak Vás história zaujíma.

plagát

Expendables: Nezničiteľní 3 (2014) 

Ak sa nemýlim, prvotná myšlienka expendables bola o starých akčných hrdinoch v jednom filme.. 1 hltal som ten menoslov, 2 hltal som ten menoslov, 3 omfg... koho napadlo dať tam najhoršieho herca všetkých čias lutza + MMA bojovníčku atď? toto nehorázne pokašlali... akčné scény super, starý herci super.. ale tá omladina sk....ila celý film.

plagát

Veľký draft (2014) 

Po dlhom čase skvelý športový film z oblasti amerického fotbalu. Podobný moneyball ale v niečom dokonalý a to v tom že z oblasti draftov je to výnimočný film. Kostner ako za mlada. Odporúčam pozrieť.

plagát

Očista: Anarchia (2014) odpad!

Pokračovanie najchorejšieho námetu na film samozrejme nezmení môj názor. Chorý námet, chorý film v chorej dobe. Ako už som písal v jednotke, sprate ten film naopak... 364 a pol dňa sa môžu vraždiť a 12 hodín oddych. Aký má toto zmysel? Naučiť už tak hlúpu generáciu mladých dementov nové myšlienky na zabíjanie nevinných žien, detí, ľudí, ktorý nemajú milióny na dokonalé zabezpečenie domu? Každý vedel že po debilnej jednotke odohranej v troch miestnostiach výdu v dvojke do ulíc a svete div sa... je to taká istá chujovina ako jednotka.. opať pošlite všetkých čo sa podielali na vytvorení námetu a scenáru na psychiatriu.. pretože myšlienka zabíjať kohokoľvek koho stretnem nemá obdobu... A opať sa opakujem, už tomu filmu chýba jediné a to ako nejakému chlapovi pred očami znásilnia manželku dcéru a potom ich zabijú.. a stavím sa na 90% to bude v trojke ktorú určite vytvoria pretože amerika je rodisko len debilných ľudí. peace--- K filmu? Ani to nepozerajte, zbytočne stratený čas nad debilným námetom chorej spoločnosti.

plagát

Očista (2013) 

Chorý nápad, chorý film tejto chorej spoločnosti... za pár rokov sa o tomto filme bude hovoriť ako dobrej myšlienke na skutočnosť... toto je presne dôvod prečo je dnešný svet v takých sračkách, per takéto choré filmy od chorých režisérov... Kašlem Vám na myšlienku filmu atď... Mohli rovno dať 364 a pol dňa zabíjania a 12 hodín oddychu. Naozaj, neoplatí sa to ani len pozerať... okrem Balea ktorého som si obľúbil a dávam mu jednu hviezdičku lebo sa snažil vyzerať ako brániaci otec by som poslal hlavne toho kto na takýto námet prišiel na psychiatriu... K filmu? Nič zaujímavé v ňom nebolo, akurát Vás čakajú desiatky minút naštvanosti aký to má tých tzv12hodín zabíjania, znásilnovania, rabovania zmysel. (našťastie bolo vo filme len zabíjanie, pretože ak by sa tam pridalo znásilnenie tej mladej baby tak by som žiadal rovno všetkých scénaristov, námetarov a režísera do basy aby si uvedomili čo to vytvorili.

plagát

Godzilla (2014) 

Neuveriteľné sklamanie, Godzilla zachránca ľudstva - Are you serious o.O ???? Ako zaspával som pri tom, nudil som sa a keď už nechali bojovať tie monštrá proti sebe, tak to prerušovali nezmyselným dejom. Tlieskám ... takto zničiť jeden z najvačších lákadiel. A ten koniec??? WTF??? SPOILER !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Godzila sa zdvihne a odíde si do mora preč len tak a nikoho to nezaujíma? Už tam chýba len aby jej začali tlieskať a ona sa otočila a poklonila... Mrzí ma to pretože som sa na ten film mimoriadne tešil. 2 hviezdy dávam za snahu a monštrá (aj keď godzilu si človek moc neužije). A inak tieto tzv ,monštrá ktoré tam hrajú mi strašne pripomínajú tzv "broukou" z vesmírnej Pechoty.

plagát

Na hrane zajtrajška (2014) 

Total Recall + Matrix v jednom.. avšak nedokážem na to povedať zlé slovo. Film ma dokonale nadchol a ako fanúšik Sci-fi filmov som sa bavil celý čas. Film odporučujem, skutočne Cruise posledných niekoľko filmov dokázal skoro nemožné a stal sa mojím obľúbeným hercom. Tento film dostáva 5 * po zásluhe.