Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Sci-Fi
  • Komédia
  • Dobrodružný
  • Dráma

Recenzie (12)

plagát

Neporaziteľný bojovník (2013) 

Mno. A mne sa film ceľkom ľúbil. Aj napriek veľa záporným komentárom. Veľmi ma potešilo práve vybratie hlavného bojového štýlu thai-tchí. Nie mnoho ľudí o ňom niečo naozaj vie, a ak, tak si myslia, že je to len nejaká zdravotná gymnastika. Aspoň podľa tých niektorých komentárov. Sám cvičím thai-tchi od roku 1991. A môžem povedať, že tento snímok bol oveľa lepší ako všetky tie akože kung-fu a iné bojové štýli prezentujúce somariny. Dokonca tu bolo aj poukázané na myšlienku a ducha thai-tchi. Akurát mi tam ten Keanu Reevs moc nesedel. A jeho boj v záverečnej scéne, no asi si ho pomýlil s Matrixom. Je samozrejme nemožné, aby 50 kilový maník vydržal v pohode ranu od o 100 kilo ťažšieho súpera. Ale v ktorom z Martial Law snímkov je to inšie? Takže mne sa film páčil. A myslím, že sa bude páčiť každému, kto aspoň trochu vie niečo o thai-tchi, či iných bojový štýlov. A to nemyslím že sa na ne pozeral len v telke, ale že si ich vyskúšal aj sám na vlastnej koži.

plagát

Pavoukotřesení (2012) (TV film) odpad!

Nerád hodnotím film ako totálny odpad, ale pri tomto mi to nedá. Taká ohromná stupidita sa dá nájsť len ťažko. Nemyslím tým trápne efekty, ale hlavne správanie sa postáv ktoré bolo tak moc blbé, že sa na to ani nedalo pozerať. scenárista určite nemá všetkých päť pohromade. Toľko debilov na jednom mieste sa dá nájsť asi len v USA.

plagát

Laboratoř smrti (2004) (TV film) 

No zase až taká katastrofa to nebola. Minimálne som to dopozeral celé. Aj keď na dva krát. To sú tie dve hviezdičky.

plagát

Votrelec vs. Predátor (2004) 

No ja neviem. Film samotný nebol zase až tak zlý, keby aspoň na mňa nepôsobil tak nejak odfláknuto. Mal som dojem ako keď sa hodia Votrelec a Predátor do jedného mixéra a uvidíme čo ztoho vypadne. Ale film má aspoň švih, dej sa posúva celkom ľahko dopredu a niektoré scény boli celkom fajn. Takže tak za tri.

plagát

Prometheus (2012) 

Podla mňa veľmi podarený snímok. Len neviem presne kam v chronoógii Votreleckého sveta ho mám presne zaradiť. Či pred prvý diel Votrelca, alebo niekde do stredu alebo kde. Ale to asi ani nevadí. Film sa mi páčil jak po dejovej stránke tak aj po trikovej. Herecké výkony tiež fajn a atmosféra vo filme správne pochmúrna. Super, odporúčam.

plagát

Votrelec (1979) 

Mám ktomu len dve slová: proste paráda!

plagát

Avatar (2009) 

Zaujímavo urobená 3D zmeska viacerých v podstate vykradnutých filmov. Nevie prečo, ale nejak mi to pripomínalo bitvu pri Little Big Horn.

plagát

Skyline (2010) 

Film ma síce nejak extra nenadchol, no musím priznať, že som si ho celkom s chuťou pozrel. Má to dej, má to spád, jednoducho klasický americký scifi akčňák.

plagát

Transformers (2007) 

Pekný scifi film pre teenegrov s hlupákom v hlavnej role. Ale efekty a mašinky sú cool.

plagát

Terminátor (1984) 

Film ktorý predbeho ostatné o dobrých 20 rokov. Dej nie je až tak silný, ale myšlienka filmu po jeho premiére rezonuje až do dnes. Jediný film ktorý ho v sile myšlienky dobehol je asi Matrix a to až po 15- tich rokoch.