Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenzie (49)

plagát

Utajený zločin (2014) 

Kto ma rad ameriku, bude sa mu pacit aj tento film.

plagát

Navždy mladá (2015) 

Prijemny romanticky benjamin button. S prijemnou hereckou. S Prijemnym melancholickym nadychom. Treba si pozriet s prijemnym(nou) spolocnickom(u) . :)

plagát

Život Adéle (2013) 

Crossover benjamina buttona a denniku jednej lasky, to nemoze byt zle.

plagát

Macík 2 (2015) 

Zabava (nielen) pre hulicov!

plagát

Mission: Impossible 5 (2015) 

Vyborny strih&kamera, dobry scenar&rezia. Zena osudova. Akcne sceny presne take ake maju byt...realne a jednoduche.

plagát

San Andreas (2015) odpad!

Bohuzial alebo nastastie ak nie ste z LA tak nie je dovod toto pozerat. Ja som tie prepalene cgi preklikal a aj to si vycitam.

plagát

Gunman: Muž na odstrel (2015) 

Dobry akcny film ktory vo svojom zanri dosahuje strop. Obsadenie top. Konecne akcnak, ktory ma menej ako 45 strihov za minutu a nestavia na scenach typu "neuveritelny skok zachranujuci zivot v poslednej sekunde" teda aspon nie tak enormne ako to v dnesnej dobe byva (zlo)zvykom.

plagát

Rýchlo a zbesilo 7 (2015) 

Bud to uz starnem a viem si predstavit lepsie stravene 2 hodiny v zivote ako kukat na jednoduchy a este raz jednoduchy akcny film urobeny ako cez kopirak. Alebo uz starnem a to ze mi niekdo ukaze rychle auta a dievcata v plavkach v rychlych zaberoch snaziacich sa mi privodit epilepticky zachvat uz vo mne nevyvolava tie iste pocity ako ked som mal 15. Alebo je to len to ze ze film bol velmi umelo&beznapadito a prefabrikovane vystavany, odtazity a bezpocitovy, jednoducho slaby. Myslim ze to bude kombinacia vsetkych 3 uvedenych faktorov. Dohovoril som.