Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Dráma
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Recenzie (11)

plagát

610 metrů nad zemí (2022) 

Nechápem tie hodnotenia, dokonca aj 5* pána Verbala :) Tento film je cisty odpad. Scenar, herecke výkony .. celé zle.

plagát

Snehuliak (2017) 

Dobrí herci, super zápletka ale ten strih to totálne pochoval. tak strašne chaotické, polovica scén nedávala zmysel.

plagát

Svět po Hitlerovi (2016) (TV film) 

Zaujimavé ale zaroven velmi smutné 2 časti dokumentu o diani v EU po druhej svetovej vojne. Videl som rozne dokumenty z vojny ale nikdy, že co sa presne dialo po. Bolo to nieco strasne. Prekvapila ma kvalita natoceneho materialu. Na tu dobu vysoka kvalita. Tento dokument by sa mal zaradit do ucebnych osnov len trošku prestrihať sceny s popravami.

plagát

Kingsman: Zlatý kruh (2017) 

Jednotka bola pecka ale toto je jedno veľké sklamanie až na pár dobrých scén. Dúfam, že v pokračovaní sa vrátia na pôvodnú cestu.

plagát

Unity Adam demo (2016) 

Uz je vonku epizoda 3. Dufam, ze este natoca dalsie :)

plagát

Rogue One: A Star Wars Story (2016) 

Ako fanusik celej serie SW som sa tesil na tento film, no popravde ma nudil cely cas, scenar nuda, sceny a strihy odflaknute ako pri prvom SW. Uz sa doba posunula a clovek ocakava, ze sa taketo detaily dotiahnu. Ale nemozem len hanit, velmi sa mi pacili bojove sceny vo vesmire a vo vzduchu. Tie boli peckove :)

plagát

Rozkaz zabíjať (2016) 

Obľubujem nepopulárne málo rozpočtové filmy a najmä ak sú sci-fi žánru. Film prekvapí dobrým spracovaním, kvalitnými efektami (okrem vrtuľníka) a neopozeranými hercami. Primerane krátka stopáž potešila.

plagát

Hlasy (2014) 

Po vzhliadnutí traileru som sa tešil na super komédiu s obľúbeným Ryanom Reynoldsom. No po vzhliadnutí filmu som bol rád, že to skončilo. Bolo to riadne riadne psycho :-O

plagát

Ľadová archa (2013) 

Z počiatku som sa bál ísť do tohoto filmu. Myslel som si, že to bude slabé béčko no veľmi milo ma tento film prekvapil. Efekty boli trošku lacnejšie ale vyrovnalo sa to atmosférou a hereckými výkonmi. Plno dobrej akcie, rozmanité kulisy. Ako to tu už niekto spomínal, úplne mi to pripomínalo herné levely v starých dobrodružne ladených hrách. A ako bonus som sa dozvedel, že sa to točilo na Barandove a hrali tam český herci, no paráda :)

plagát

Povstání mrtvých: Strážní věž (2015) 

Posledné roky som veľmi unudený tématikou zombie vo filmoch a hľavne v hrách. Väčsina filmov podľa herných námetov sú skôr odpad ako dobré. Dead Rising je ale premňa o mnoho zábavnejší titul aj ked miestami to trošku prepískli. Hru som nikdy nehral, čiže som kvalitu nemal ako porovnať s originálom. Páčilo sa mi herecké obsadenie a akcia. Určite sa teším na pokračovanie :)