Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Horor
  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Mysteriózny

Obsahy (47)

Rande se smrtí

Rande se smrtí (2019)

Jessica (Clare Kramer) žije so svojou 18 ročnou dcérou Tessou (Mia Topalian), s ktorou má veľmi dobrý vzťah. Tessin priateľ za záhadných okolnosti zomiera pred ich dverami a od tej chvíle sa všetko rúca. Tess si našla partnera o 20 rokov staršieho a Jessicu niekto napadol v práci...

Daniel Isn't Real

Daniel Isn't Real (2019)

Luke (Miles Robbins) mal ako dieťa imaginárneho priateľa menom Daniel (Patrick Schwarzenegger), ktorý ho navádzal na zlé veci. Až raz to prekročilo únosnú hranicu a Luke sa vyslobodil z jeho vplyvu. O čosi neskor sa Daniel zas objaví a pre Luka je to najprv príjemná zmena, keď ma konečne pri sebe najlepšieho kamaráta, ktorý mu zo všetkým poradí. Táto idylka ale netrvá dlho a Luke zisťuje, že Daniel má niečo za lubom a nebude to pre neho nič príjemného.

Zrzavý pasažér

Zrzavý pasažér (1987)

Z výskumného laboratória ujde zmutovaná mačka, ktorá je veľmi nebezpečná. Dostane sa na jachtu, kde sa koná večierok, ktorý zorganizoval Walter Graham (Alex Cord), ktorý ma vlastné problémy a večierkom chce zakryť, svoje nečestné praktiky. Len nerátal s tým, že prítulná mačka je zabijak, ktorý pôjde po krku jemu i posádke.

The Dead Center

The Dead Center (2018)

Michael Clark (Jeremy Childs) údajne spáchal samovraždu. Zobudil sa v márnici, našli ho v nemocnici a pretože o ňom nič nevedeli a on s nimi nekomunikoval, poslali ho na psychiatriu. Doktor Forrester (Shane Carruth) ho prijal a začal ho liečiť. Ale doktor si rýchlo uvedomil, že tohoto pacienta prijať nemal, lebo v jeho vnútri sa skrýva temnota, ktorá chce zabíjať. Na oddelení sa množia nevysvetliteľne úmrtia a zdá sa, že jediný, kto môže zastaviť besnenie Clarka je doktor Forrester. Len či už nieje neskoro...

After She Wakes

After She Wakes (2019)

Danni (Hannah Ward) prekonala, ťažkú životnú situáciu a tou bola strata milovaného dieťaťa. S manželom sa odcudzili a žije len s dcérou. Začne mávať zlé sny, ktoré sa začnú stávať realitou. Je za tým všetkým jej dcéra, ktorá sa nemôže zmieriť zo stratov svojho brata? Alebo je za tým niekto iný a chce, aby čo najviac trpela?

Dark Light

Dark Light (2019)

Annie (Jessica Madsen) sa s dcérou Emily (Opal Littleton) presťahovali do domu, kde pred rokmi Annie bývala. V tom dome sú len oni dve a len občas ich príde navštíviť ex manžel Paul (Ed Brody). V kukuričnom poli Annie spozoruje svetlá a od tej chvíle sa v dome i mimo neho, začnú diať nevysvetliteľné javy. Annie sa necíti bezpečne a privolaná policajtka jej ale neverí. Všetko sa to vyostrí zmiznutím Emily a vsetci sú presvedčení o tom, že za jej zmiznutím je práve Annie.

Ghost in the Graveyard

Ghost in the Graveyard (2019)

Ked Sally Sullivan (Kelli Berglund) bola malá, stala sa hrozná tragédia. Za tragických okolností zomrela jej najlepšia kamarátka Martha (Shiloh Verrico), a to na cintoríne. Hneď po tejto udalosti zmizla a nik nevedel, čo sa s ňou stalo. Prešiel nejaký čas a Sally sa vrátila do rodného mesta dúfajúc, že minulosť ju už nebude prenasledovať. No mýlila sa a v meste začnú zomierať ľudia a je jasné, že len ona môže zabrániť ďalšej tragédii.

Harpoon

Harpoon (2019)

Trojica najlepších priateľov v zostave Richard (Christopher Gray), Sasha (Emily Tyra) a Jonah (Munro Chambers) si vyjdu na bezstarostnú plavbu, lebo ich vzťahy sa trocha skomplikovali. Myslia si, že sa odreagujú a zabudnú na problémy, ktoré mali pred plavbou. Ale stane sa presný opak a prejdu najväčšou skúškou vo svojom živote. Uviazli na lodi a jedlo a voda sa minuli a ešte vyplávali na povrch ich temne tajomstva a s priateľov sa razom stali rivali o to, kto prežije a kto na lodi umrie. Len dopredu sa tlačí otázka, mal to niekto všetko premyslené, alebo to bola naozaj len všetko zhoda okolností?

Girl on the Third Floor

Girl on the Third Floor (2019)

Don Koch (CM Punk) kúpil starý dom pre svoju tehotnú manželku Liz (Trieste Kelly Dunn), ale i preto, aby zabudol na minulosť, v ktorej sa dopustil viacero chýb. Rozhodol sa preto, že dom bude opravovať svojpomocne a s Liz sú v kontakte len cez telefón a príde až keď bude dom plne obývateľný. Lenže ten dom má temnu minulosť a Don to začne zisťovať už od začiatku, že s nim nieje niečo v poriadku. A tak sa začnú hromadiť nevysvetliteľné javy, ktoré svedčia o tom, že dom je živší ako sa na prvý pohlaď zdalo.

Hellmington

Hellmington (2018)

Detektívke Sam Woodhouseovej (Nicola Correia-Damude) zomiera otec a jeho posledné slova sú Katie Owensová. Pre Sam toto meno nie je neznáme, lebo s Katie sa poznala ešte na škole a zmizla pred deviatimi rokmi a nikto nezistil, čo sa jej vlastne stalo. A tak sa Sam pustí do vyšetrovania, v ktorom zistí, že tento prípad sa jej týka viac, ako myslela a všetky indície smerujú do jej minulosti.

L'etrusco uccide ancora

L'etrusco uccide ancora (1972)

Tím archeológov odkrýva etruskú hrobku s maľbami. Krátko po tomto náleze je zabitý mladý pár a ako páchateľa polícia obviňuje jedného z archeológov. Podaktorí si ale myslia, že za tým stojí etruský démon Tuchulcha, ktorý bol na maľbách vyobrazený. Existuje však aj ďalšia možnosť, a síce, že je tu ešte niekto tretí...

El hombre y el monstruo

El hombre y el monstruo (1959)

Samuel Magno (Enrique Rambal) chcel byť najlepším pianistom na svete, a preto neváhal kvôli tomu zapredať dušu diablovi. Táto dohoda však nezostala bez následkov. I keď sa stal najlepším pianistom na svete, vždy keď začne hrať na piano, stáva sa z neho nezvládnuteľné monštrum. Hneď pri prvej príležitosti zabije svoju najväčšiu konkurenciu Alejandru (Martha Roth). V meste sa začnú množiť úmrtia a zdá sa, že jediný, kto môže zastaviť krvavé besnenie, je hudobný novinár, ktorý práve prišiel do mesta.

Una rata en la oscuridad

Una rata en la oscuridad (1979)

Sonia (Anaís de Melo) a Josefina (Ana Luisa Peluffo) sú sestry, ktoré sa práve nasťahovali do starého domu. Hneď po príchode ich zaujme tajomný obraz neznámej ženy, ktorým je očarená najmä Sonia. Zakrátko sa jej správanie výrazne zmení, začne byť agresívna a Josefina ju vôbec nespoznáva.  V dome sa navyše začnú ozývať tajomné zvuky a samovoľne sa pohybovať nábytok. Je očividné, že sťahovanie nebol až tak dobrý nápad.

Démon ostrova

Démon ostrova (1983)

Doktorka Martinová (Anny Duperey) prichádza na malebný ostrov, kde má vystriedať doktora Marshalla (Jean-Claude Brialy). Ten sa so situáciou nedokáže zmieriť a doktorke to dá hneď pri prvom stretnutí pocítiť. Na ostrove sa neustále dejú nevysvetliteľné nehody. Všetko ukazuje na miestny supermarket, ale bez viny nevyzerá byť ani doktor Marshall, ktorý je, okrem iného, rozhorčený i z toho, že miestni ľudia ho už za doktora nechcú. Podarí sa doktorke vypátrať, kto alebo čo za tragédiami stojí?

Krvavá plavba

Krvavá plavba (1976)

Chystá sa rodinná plavba na Havaj, no už pred jej zahájením sa riešia rodinné vzťahy. Loď vypláva smerom svojmu cieľu, ale vysvitne, že je na nej vrah, ktorý postupne vraždí jej posádku. Keďže na lodi sa nedá skryť a ani z nej ujsť, posádka pomaly ubúda. Je zrejmé, že vrah nie je niekto neznámy, ale jeden z nich, čo vytvorí poriadne dusnú atmosféru. Podarí sa niekomu zabijaka premôcť a neutralizovať, alebo to bude ich posledná plavba v živote?

Uccidete il vitello grasso e arrostitelo

Uccidete il vitello grasso e arrostitelo (1970)

Enric sa po dlhom čase vracia do rodného mesta, prišiel pochovať svojho otca. Po pohrebe sa stretne so svojím bratom Caesarom a ako vidieť, hneď zo začiatku nemajú spolu dobré vzťahy. Enricovi sa totiž nezdá, že otec zomrel za normálnych okolností; myslí si, že to bola premyslená vražda. Jeho podozrenie sa prehĺbi, keď nájde dokument o úmrtí svojho otca, na ktorom stojí, že zomrel o dva dni skôr, ako je napísane v oficiálnej správe. Niekto tak pozmenil dátum úmrtia. Po tomto zistení však na seba tragédia nenechá dlho čakať.

Tokugawa onna keibacu emaki: Ušizaki no kei

Tokugawa onna keibacu emaki: Ušizaki no kei (1976)

Film obsahuje dve poviedky. Prvá je umiestnená do Nagasaki v roku 1618, kde sú kresťania prenasledovaní a mučení najrôznejšími spôsobmi. Ukrutnosti má na svedomí miestny sudca, ktorý chce kresťanstvo zo svojho kraja úplne vyhladiť a neštíti sa radikálnych či dokonca smrtiacich prostriedkov na dosiahnutie tohto cieľa.
Druhá poviedka sa odohráva vo Fukugave roku 1821. Do miestneho verejného domu príde Sutezo, ktorý o sebe tvrdí, že je z bohatej rodiny. V skutočnosti je sirotou, ktorá si užíva život. Za služby nemôže zaplatiť, preto si ich musí odpracovať ako sluha. Počas pobytu sa zblíži s prostitútkou Sato a zakrátko spolu utečú, aby boli slobodní. Ani na slobode ich však nečaká šťastie, v ktoré dúfali.

Yuke yuke nidome no shojo

Yuke yuke nidome no shojo (1969)

Dospievajúce dievča Popp je znásilnené štyrmi mladíkmi na streche obytného domu. Chlapec Tsukiji znásilnenie pozoruje z väčšej vzdialenosti. Po odchode násilníkov pristúpi k dievčaťu a začnú sa zhovárať. Ona ho požiada aby ju zabil, on to ale odmieta. Obaja vyjdú na svetlo so svojimi trápeniami z ich bolestivej minulosti, čo ich zblíži. Popp po chvíľke zistí, že Tsukiji je veľmi nebezpečný, no už je neskoro. Nešťastie na seba nenechá dlho čakať...

Akai misshitsu (heya): Kindan no ôsama geemu

Akai misshitsu (heya): Kindan no ôsama geemu (1999)

Ako ďaleko by ste zašli, keby vám niekto ponúkol veľký obnos peňazí?
V jednej miestnosti sú zatvorené tri ženy a jeden muž. Sú donútení hrať jednu hru. Ten kto si vytiahne kráľa, určí jednej dvojici úlohu, ktorú musia splniť do určitého času. Akurát táto hra nemá hranice a je v nej možné úplne všetko. Na jej konci musí zostať len jeden hráč, ktorý získa veľkorysú finančnú odmenu.

Ooru naito rongu

Ooru naito rongu (1992)

Traja chalani sa spriatelia po tom, čo jeden psychopat ubodá na ceste mladé dievča a jeden z nich ho zrazí skútrom. Trojica sa dohodne, že usporiadajú párty u jedného z nich, na ktorú pozvú aj pár dievčat. V zháňaní dievčat sú však neskúsení, a preto splnenie tohto cieľa je zložitejšie, než sa na prvý pohľad zdalo. Oslava sa však neuskutoční, pretože jednému z trojice partia výrastkov znásilní a zabije dievča a oni sa týmto kriminálnikom rozhodnú pomstiť. Nie všetci však z tohto súboja vyviaznu živí...

Reklama