Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Komédia
  • Akčný
  • Krimi
  • Thriller

Recenzie (10)

plagát

Jan Palach (2018) odpad!

Neskutočne nudný film o psychicky chorom a naivnom človeku, ktorý si nevážil asi nikoho.Nevinimajúc svoju matku a nakoniec ani sám seba.Najzaujímavejšia je posledná scéna, kde konečne dostal to čo chcel.

plagát

Odkaz vo fľaši (2016) 

Za mňa perfektné krimi.Od začiatku do konca som "nedýchal".Dráma,akcia a sem tam dáky vtípek na uvoľnenie.Žiaden gýč...

plagát

Mongol - Džingischán (2007) 

Džingischán vykreslovaný ako správny a pohodový chlapík,vzorný otec rodiny.Chvíľkami som zabúdal, že pozerám film o nelútostnom dobyvateľovy.Zevraj dráma, historický, vojnový, životopisný.Pre mna tak akurát romantický film bez jedinej veľkej scény.Som sklamaný...

plagát

Horná Dolná (2015) (seriál) 

Skvela davka jednoducheho humoru.V poslednej dobe najlepsi slovensky komedialny serial.A Pomajbo moslimsky kamionista...tento diel bol zatial najviac.Nechapem tu drsnu kritiku a 47% je zalostne malo.Mozno sa treba proste uvolnit...

plagát

Nikdy ma neopusť (2010) 

Pozeral som s otvorenymi ustami a nechapal na co to pozeram, nechapem to do dnes a nepochopim to nikdy...Toto si musi clovek pozriet a skusit co to s nim spravy.So mnou to nespravilo nic.Nezmyselna hlupost ktora vas ma dohnad za kazdu cenu k slzam.Mne sa vsak nechcelo plakat ale skor zvracat.A to ja si pri dobrom dojaku rad poplacem...

plagát

Dědictví aneb Kurvaseneříká (2014) odpad!

Pár hlášok z prvého veleúspešného kultového filmu lacne zabudovaných a zopakovaných v nových, ale nudných scénach a príbehu.Myslím, že si chcel niekto zarobiť dáke tie peniažky na dôchodok.Po jednotke je dvojka sklamanie.

plagát

Dědečkem proti své vůli (1939) 

Film bol pre mňa prenesením sa do časov, ked sa ľudia k sebe chovali inak.Milé scény z časov dávno minulých vo mne zanechali príjemný pocit a dobrú náladu.Komédia ako stvorená k nedelnému obedu so starými rodičmi.

plagát

3 dni na zabitie (2014) 

Priemerný oddychový akčák pri ktorom sa dá sem tam odbehnúť (po dáke tie pukance).Nebiť však Kevina Costnera film by nebol ničím výnimočný.Ale aby som nezabudol-Vivi (tajná agentka) poteší oko mužského diváka.

plagát

Na hrane zajtrajška (2014) 

Pecka ktorá zaujme asi každého.Niesom najväčší hltač sci-fi žanru, ale Na hrane zajtrajška ma dostalo.Kolega z CZ by napísal:"Naprosto vymazlená věc...:) Pri niektorých efektoch ma až mrazilo vrele odporúčam.

plagát

Philomena (2013) 

Film so silným príbehom ktorý je však jasný už od začiatku.Aj keď dráma je môj obľúbený žáner, tento film vo mne nevyvolal potrebné emócie.Zhruba po hodine ma film nudil a chcel som aby končil.