Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Komédia
  • Animovaný
  • Horor
  • Dráma

Relácie (4)

Uragán

Uragán (2001)

Toto je bezpochyby najlepšia relácia vytvorená Slovákmi. O to viac, keď sú zabávači pre mňa nesmierne sympatický - Peter Marcin & Andy Kraus. Nesmie chýbať skupina Krímeš , Dr. Exodus , malý Mirko , pani Mária Bystrá , Koloman Kudláček a ich dcéra , moderátor René , ale BEST sú László Komárom a František Stromokocúr . 100%!!!!

SOS

SOS (2004)

Ako to už spomenul Gemini, dosť to pripomína Tele Tele , a má pravdu, síce tejto českej relácií som videl asi 3 časti. Ale kedže táto relácia je slovenská, viac som chápal vtipom ako pri Tele Tele (nemusel som rozmýšlať, čo to slovo znamená atď.). Najviac ma pri tejto relácií pobavili bratia Farkašovci (Peter Sklár & Dano Dangl) a Karči & Lajči (Roman Pomajbo & Dano Dangl). Farkašovci - hranie na klavír, pochvala -postrčenie, postrčenie, buchnutie, triesnutie, facka- to bola pecka :D. A ešte aby som nezabudol na Ordináciu v zlatej žile :D. Dokopy fajn na zabitie nudy a ešte sa aj pobaviť.85%

Cena je správna

Cena je správna (2013)

Ked som videl tie negatívne ohlasy, nechcel som to pozerať, ale kedže Michal Hudák je môj obľúbený herec, pozrel som si jednu časť. Relácia je jedna veľká reklama, to som si všimol už na začiatku, ale zároveň som sa slušne bavil, čo sa týka hádanie cien tovaru. Ja osobne som brigádoval aj v obchode, takže som mal trochu prehľad, ale je to veľmi ťažké uhádnuť. Je dôležité mať štastie. Určite si to pozriem aj dneska. To, že sa táto relácia v USA vysiela už dosť dlho som nevedel, ale u nich je to asi populárnejšie. Viem, že nie všetko čo pochádza z Ameriky je dobré, ale pri tejto relácii som sa bavil, aspoň pri zahnaní nudy.

Nebíčko v papuľke

Nebíčko v papuľke (2011)

Podľa mňa nadpriemerný a v celku dobrý slovenský pokus o zvidiťeľnenie regionálnych zvykov a kuchyne do iných krajov. Židek je mi oveľa sympatickejší než namyslený Pohlreich. Rád varím pre iných, potešila ma táto relácia , a hlavne za dobrého a sympatického kuchára dávam 4 hviezdy a 70%!!!