Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Krimi
  • Horor

Obľúbené filmy (10)

Interstellar

Interstellar (2014)

Ťažko popísať slovami zážitok zo zhliadnutia tohoto filmu. Kto videl a páčilo sa mu tak ako mne, ten rozumie. Kto nevidel, treba pozrieť. Najsilenejší filmový zážitok za veľmi veľmi dlhú dobu. Dvoma slovami "niečo užasne".

Rocky IV

Rocky IV (1985)

Videné asi milión kráť. Pamätám ako som to pozerával ešte na vhs kazete nahraté spolu s reklamami. Stále počúvatelný skvelý soundtrack a spomienky, ktoré mi vždy pripomenú detstvo. Pri každom zhliadnutí stále nepopísatelný zážitok. Neviem či to je tým že som to toľko kráť videl v mladosti, ale myslím že hodnotenie hovorí za všetko. Pre mňa najlepšia časť zo série a jeden z najlepších športových filmov nielen osemdesiatych rokov ale všetkých čias. Sly v najlepšej forme. Cviky ktoré predvádza by zvládlo málo profiboxerov.

Krvavý šport

Krvavý šport (1988)

Skoro som zabudol ze hviezdickami hodnotime to, ako moc sa „nam to pacilo“ a nie to, na „akej vysokej urovni“ je film natoceny alebo obsadeny. Takze po opatovnom asi tisicom zhliadnuti davam 5 hviezdiciek. Ked sme navstevovali jedneho znameho, mal som tak 10 rokov, mi vzdy tento film pustal na videokazete. V nemcine nahrate z PRO7. A pokazde som bol ohromeny, co ten JCVD dokaze zo zavretymi ocami ;)

Muž z ocele

Muž z ocele (2013)

Zatial najemotivnejsi film podla komixovej predlohy aky som videl. Ani neviem popisat pocity ktore som zazival pri niektorych scenach. Skvely Zack Snyder, bol som tym doslova pohlteny. Hans Zimmer ties, pri silnych scenach ktore su sprevadzane jeho hudbou nebudete dychat. A emocionalne prejavy Henryho Cavilla, jeho vykriky a rev ma dostali !!!. No nic, nemozem si na toto zvykat, lebo budem z ostatnych filmov sklamany. Jeden z velmi mala filmov, ktore som mal chut si po zhliadnuti pustit hned znova. PS.: Po šiestom zhliadnutí pridávam medzi moje obľúbené filmy... nedá sa inak :))