Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Dráma
  • Akčný
  • Komédia
  • Krimi
  • Horor

Obľúbené seriály (10)

Walking Dead

Walking Dead (2010)

Prvá séria super. Výborne vtiahnutie do deja, nenudil som sa ani sekundu. Druhá séria o dosť slabšia. V polke som vážne rozmýšľal nad tým že to ukončím, strácalo to dych. Až kým Shane nezačal robiť zlobu. Jak otvoril stodolu tak sa to celé konečne rozhýbalo. Po druhej sérii som bol rozhodnutý tomu dat tri hviezdičky. Lenže to som ešte nevedel že tretia bude taký náklad. Tretia séria vážne úžasná. Vypestovala u mňa silnú závislosť na tomto seriáli :))). Možno sa mi zdalo, ale postrehol som aj viaceré zmeny, ako napr. každý diel končil s náčrtom na ďalší vývoj, čo vo vás budilo obrovskú zvedavosť. A toto som v prvej a druhej sérii postrádal. Tretia séria najlepšia... Štvrtú mám skontrolovanú zatiaľ len do polky... (Veľmi dlho sa mi nestalo aby som bol takto spokojný s hlavnou postavou seriálu. Tak dúfam že Rick ten boj zvládne a dá sa zas dokopy...)

Zločin

Zločin (2011)

Už veľmi dlho som nebol na ničom tak závislý ako na tomto. Najlepšie a rozhodne najemotívnejšie zakončenie seriálu aké som kedy videl. Lindenová a Holder... k tomu od The Jezabels „Peace of Mind“, toto vás úplne odrovná.

Temný prípad

Temný prípad (2014)

Čo sa týka prvej série... pre mňa najlepší krimi seriál všetkých čias. K tomu nemám čo dodať, proste úžasne. Čo sa týka druhej... moc dobré ohlasy nemá, no cez to všetko sa mi veľmi páčila a som strašne spokojný. Hlavných postáv je už viacej a možno by nebolo na škodu aj viac dielov, aby sa každej ešte povenovali. Vyriešenie samotného prípadu sa dejovo nejak moc neposúvalo. Mám pocit že skôr sa sledoval vývoj hlavných postáv, no nie však medzi sebou čo je škoda, pretože to mi tam chýbalo. Čakal som že sa to medzi nimi bude vyvíjať trochu viac, ale nič. Dostalo sa mi toho až v posledných dvoch dieloch. A keď Rachel telefonovala s Colionom že je na ceste, tak som „lietal“, lenže to už bolo neskoro. Tým ťažší bol ale pre mňa koniec, ktorý ma úplne zabil (v dobrom slova zmysle). Do deja som bol tak vtiahnutý, že som si to ani neuvedomil. Po skončení som premýšľal a stále sem tam premýšľam, čo a ako by som spravil aby to dopadlo inak. Ako keby som tam bol. Tieto pocity som napr. pri prvej sérii nezažíval vôbec. Ešte raz musím povedať že sa mi veľmi páčilo. Postavy boli úžasne, každá jedna mi bola sympatická, čo som sa bál že tomu tak nebude. Taylor skvelý, Vince potešil, Rachel milujem a Colin hral jak páneček. Stále za 5 :)