Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Akčný
  • Animovaný
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný
  • Komédia

Recenzie (5)

plagát

R.I.P.D. - URNA: Útvar rozhodne neživých agentov (2013) 

Neviem čo proti tomuto filmu máte. Veď je to fakt podarené. Ten humor , práca s kamerou sa mi páčila. Je tu konečne niečo nové a všetci tomu dáte rýchlu popravu. Prisamverku , že pobehnem za Robertom Schwentkom a mu poviem nech spraví 2. časť. Tento film je fakt nedocenený. verbal fakt píše o tom dobre . Ta na mužoch v čarnom dace 4 hviezdičky a na toto ani 3 posrané hviezdičky nedace. No nehnevajce še ale. Hudba , Humor, Kamera , Herci , Dej a príbeh mi sadli. Tak sa prebuďte .

plagát

Janíčko a Marienka: Lovci čarodejníc (2013) 

Tento Film ma prekvapil . Toto som od neho ani nečakal.Napokon sa z toho vymlelo niečo úžasné. Dvojka Jeremy Renner a Gemma Arterton mi sadli . Režisér od veci čo pozerám nemá nič moc na konte, ale toto sa podarilo. Toto je zatiaľ prekvapenie roka (aspoň pre mňa) . Scenáre , hudba , herci , dej ... všetko mi proste sadlo. Jedna výnimka je Edward ten Troll sa im až tak nepodaril . Parádne efekty . No všetko podľa môjho gusta až na Trolla . Tak , že konečných 85% .

plagát

Iron Man 3 (2013) 

Som príjemne prekvapený. Myslel som si , že túto poslednú časť zničili. Ale nie mýlil som sa. Akcia,Efekty,Scénar všetko z toho bolo dobré až na to , že mi tam chýbala Scarlet Johansson alebo ako sa píše. Ale aj napriek tomu tomuto filmu dávam 85%.

plagát

Rýchlo a zbesilo 5 (2011) 

Toto je pre mňa jednoznačne najlepšia časť série až na to , že som 6 nevidel. Hudba,Obsadenie,Akčné Scény až na niektore scény je to proste výborný film. Tento film ma príjemne prekvapil za to mu dávam 85%.

plagát

Avengers: Pomstitelia (2012) 

No tak ako vždy Marvelu sa podarli spraviť dobrý film s komiksovou predlohou a dať skoro všetkých superhrdinov až na spidermana. Zvuky , Scénar , Akčné scény , efekty boli dobré až na tú časť čo boli na lietajúcej lodi, Tá bola rozťahaná a tak trocha zbytočná až na bytku. Hulk rozhodne dominuje silou a rozumom asi Iron Man . No proste podarený film od Marvelu . Tak tomu dávam 80%.