Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Akčný
  • Dobrodružný

Recenzie (15)

plagát

Wall-E (2008) 

Supér. Podľa mňa jedna z najkrajších animovaných rozprávok. Začiatok filmu je veľmi pekný aj keď tam je počuť iba "Wall-e". Druhá časť sa už rozbieha a je tiež strašne pekná. Nemám čo vytknúť filmu nič nechýba, má proste všetko - príjemná hudba, milé postavičky, krásne vizuálne spracovanie, humor. :-)

plagát

Číslo 9 (2009) 

Mne sa táto animovaná rozprávka strašne páči aj keď je trošku zvláštna. A čo sa týka vizuálneho spracovania nemám čo vytknúť všetko to krásne vystihuje a tie postavičky sú strašne chutnučké :-)

plagát

Rómeo a Júlia (1996) 

Milujem Shakespeara a najviac Rómea a Júliu no toto moderné spracovanie nieje pre mňa aj keď musím priznať, že Leo je skvelý :-)

plagát

Prelet nad kukučím hniezdom (1975) 

Ťažko sa píše niečo k takému skvelému filmu keby sa dalo dať viac hviezdičiek tak neváham !

plagát

Titanic (1997) 

Nádherný príbeh o skutočnej láske ktorý dostane každého za srdce. Pre mňa je to najlepší romantický slaďák ktorý môžem pozerať stále dookola a nikdy ma to neomrzí a samozrejme že slzičky nemôžu chýbať. Skvelý Leonardo Dicaprio ktorý je vždy veľký fešačisko a moja obľúbená Kate Winslet čo viac si môžem priať.

plagát

Pochovaný zaživa (2010) 

No film celkovo prekvapil aj keď zo začiatku ma to nudilo stále sa pozerať na jediného Reynoldsa no nakoniec som sa prekonala a nemusím ľutovať aj keď ten koniec bol trošku krutý.

plagát

Mrázik (1964) 

Veľmi pekná rozprávočka bez ktorej si neviem predstaviť ani jedny Vianoce :)

plagát

Avatar (2009) 

Avatar, skvelý film čo sa týka spracovania, hereckými výkonmy a úžasným príbehom. Tento film dokazuje hlavne to že James Cameron je výborný režisér. Majstrovské dielo ktoré sa dá pozerať stále a stále dookola.

plagát

Mŕtva nevesta Tima Burtona (2005) 

Strašidelné a tmavé prostredie to je proste Tim Burton ale to ma práve najviac fascinuje na jeho skvelých filmoch a rozprávkach. Morbídny zmysel pre humor, skvelý Johnny Depp a najlepšia mŕtva nevesta.

plagát

Matrix (1999) 

Musím sa priznať že na tento film som sa chystala strašne dlho no môžem len ľutovať. Skvelá sci-fi ktorá baví od začiatku až do konca. Nikdy som nemala moc v láske sci-fi filmy no od teraz sa môj názor mení. Dokonalý film :)