Reklama

Reklama

Najsledovanejšie žánre / typy / pôvody

  • Komédia
  • Dráma
  • Animovaný
  • Akčný
  • Dobrodružný

Obľúbené filmy (10)

Vykúpenie z väznice Shawshank

Vykúpenie z väznice Shawshank (1994)

Wau! Nádhera. Iba takto sa dá opísať tento film. Aj keď sa film odohráva vo väzenskom prostredí tak je to krásny emotívny film a vždy keď sa ma niekto spýta aký je podľa mňa najlepší film tak neváham ani sekundu. Skvelé spracovanie a herecké výkony, klobúk dole. Určite odporúčam pozrieť !

Sedem

Sedem (1995)

Skvelá detektívka ktorá je napínavá od začiatku až do konca a keď sa dostanete ku koncu tak je to ešte napínavejšie. Najlepšia detektívka ktorú som videla aj s Mlčaním jahniat. David Fincher je proste pán !

Matrix

Matrix (1999)

Musím sa priznať že na tento film som sa chystala strašne dlho no môžem len ľutovať. Skvelá sci-fi ktorá baví od začiatku až do konca. Nikdy som nemala moc v láske sci-fi filmy no od teraz sa môj názor mení. Dokonalý film :)

Titanic

Titanic (1997)

Nádherný príbeh o skutočnej láske ktorý dostane každého za srdce. Pre mňa je to najlepší romantický slaďák ktorý môžem pozerať stále dookola a nikdy ma to neomrzí a samozrejme že slzičky nemôžu chýbať. Skvelý Leonardo Dicaprio ktorý je vždy veľký fešačisko a moja obľúbená Kate Winslet čo viac si môžem priať.

Mŕtva nevesta Tima Burtona

Mŕtva nevesta Tima Burtona (2005)

Strašidelné a tmavé prostredie to je proste Tim Burton ale to ma práve najviac fascinuje na jeho skvelých filmoch a rozprávkach. Morbídny zmysel pre humor, skvelý Johnny Depp a najlepšia mŕtva nevesta.